Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yıldızlar Afyon’da yarışıyor – Kocatepe Gazetesi

Okul Sporları Federasyonu ve
Yıldızlar Afyon’da yarışıyor

Okul Sporları Federasyonu ve Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Voleybol Yıldız Kız ve Erkek grup müsabakaları Afyonkarahisar’da yapılıyor. 260’dan fazla sporcunun Afyonkarahisar’da mücadele verdiği müsabakalarda Erkekler’de Konya ön plana çıkarken kızlarda ise İzmir ve Eskişehir yarışacak. İllerinde başarılı olan okul takımlarının yarıştığı müsabakaların yarın tamamlanması planlanıyor.
Yıldız Kızlar müsabakalarında günün ilk maçında Eskişehir ile Bursa karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ilk setten son sete kadar üstün tamamlayan Eskişehir ekibi ilk maçını 25-18, 25-16 ve 25-19’luk skorlarla kazandı.
Yıldız Kızların ikinci maçında İzmir ile Kütahya karşı karşıya geldi. İlk seti Kütahya 25-23 aldı. İzmir daha sonraki setlerde Kütahya’ya set vermedi ve 25-18, 25-18 ve 26-24’lük skorlarla maçı 3-1 kazandı.
ERKEKLER’DE
 KONYA AÇIK ARA ÖNDE
Yıldız Erkeklerde günün ilk maçında Konya ile İzmir karşılaştı. Konya’nın ezici üstünlüğü göze çarparken bu üstünlük set sayılarına da yansıdı. Konya rakibini 25-11, 25-05 ve 25-15’lik set sayıları ile 3-0 mağlup etti.
İSTANBUL ESKİŞEHİR’İ RAHAT GEÇTİ
Yıldız Erkeklerin ikinci maçında İstanbul takımı Eskişehir takımıyla karşı karşıya geldi. Maçın ilk setini Eskişehir 24-26 kazandı. 1-0 geriden gelen İstanbul takımı 25-13, 25-16 ve 25-13’lük skorlarla 3 set aldı ve maçı 3-1 kazandı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti