Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yıldızlar şampiyonu 75. Yıl – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor
Yıldızlar şampiyonu 75. Yıl

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği Okul Sporlarında heyecan devam ediyor. Yıldız Erkekler Futbol müsabakaları oynanan final maçının ardından tamamlandı. Yarı final müsabakalarında rakiplerini mağlup ederek finale çıkmaya hak kazanan 75. Yıl Ortaokulu ile Hamidiye Ortaokulu finalde karşılaştı.
Oldukça çekişmeli geçen ve finale yakışan maçta  Salim Bayram’ın öğrencileri olan 75. Yıl Ortaokulu maçı 3-2’lik skorla kazandı.
Maça hızlı başlayan 75. Yıl Ortaokulu 1. dakikada Cengiz ile golü buldu. Başlama vuruşunu rakip kaleye doğru kullanan Cengiz’in topu kalecinin önünde sekerek filelerle gitti. Cengiz attığı golle maçın ilk saniyelerinde takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. İkinci gol için yüklenen 75. Yıl Ortaokulu öğrencilerinden Cihan golünü atarak farkı ikiye çıkardı.
Kalesinde ikinci golü gören Hamidiye Ortaokulu 25. dakikada Kamil ile farkı 1’e indirdi. 2-1’e gelen maçta heyecan ikinci yarıda da devam etti.
Üçüncü golü bulmak için yüklenen 75. Yıl Okulu 46. dakikada kazandığı penaltıda Cihan ile farkı tekrar ikiye çıkardı. 3-1 öne geçen 75. Yıl Ortaokulu kalan dakikalarda skoru korumak istedi. Hamidiye O. O. oyuncusu Kamil’in ayağından gelen golle skor 3-2 oldu. Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol olmazken maçı 3-2 kazanan 75. Yıl Ortaokulu şampiyon oldu.
Turnuvayı 75. Yıl Ortaokulu şampiyon olarak tamamlarken ikinci Hamidiye Ortaokulu, üçüncü de Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu olmayı başardı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi