Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yılın 3. dönem koordinasyon toplantısı yapıldı

Bu haberin fotoğrafı yok
Yılın 3. dönem koordinasyon toplantısı yapıldı

İl Koordinasyon Kurulunun 2012 yılı üçüncü toplantısı Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk başkanlığında yapıldı

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk, tüm katılımcılara iştiraklerinden dolayı teşekkür etti.
BİRİNCİ SIRADA
DSİ VAR
Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk yaptığı açılış konuşmasında, 2012 yılında Afyonkarahisar’daki kamu yatırımlarının proje sayısını 854 olarak açıklarken, toplam proje bedelinin yaklaşık 3 milyar 127 milyon TL olup, önceki yıllar harcamasının ise 1 milyar 447 milyon TL, yılı ödeneğinin 439 milyon ve dönem sonu harcamasının 102 milyon TL olduğunu bildirdi. Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk, bu verilere göre yatırımlarda yüzde 23 nakdi gerçekleşme ve yüzde 50 fiziki gerçekleşme sağlandığını ifade etti. Ertürk; “İlimizdeki yatırımcı kuruluşlardan 2012 yılı ödeneğinden en fazla pay alan üç kuruluş; 89 milyon 155 Bin TL ile Devlet Su İşleri 18. Bölge Müdürlüğü birinci sırada, 68 milyon 707 bin TL ile İl Özel İdaresi ikinci sırada, 54 milyon 025 bin TL ile Afyon Kocatepe Üniversitesi üçüncü sıradadır. Kamu yatırımlarının sektörel dağılımına bakıldığında ise; en fazla ödenek 118 milyon TL ile EğitimKültür-Spor sektörüne aittir. Onu 94 milyon TL ile Tarım Orman sektörü takip ederken üçüncü sırayı 81 milyon TL ile Ulaştırma sektörü takip etmektedir.” dedi.
HARCAMALARDA BİRİNCİ
KARAYOLLARI 13. BÖLGE
Dönem sonu harcamalarda ise Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü’nün 22 milyon 362 bin TL ile ilk sırada yer aldığını söyleyen Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk, ikinci sırada 20 milyon 133 bin TL ile Devlet Su İşleri 18. Bölge Müdürlüğü, üçüncü sırada ise 14 milyon 377 bin TL ile Karayolları 3. Bölge Müdürlüğü’nün yer aldığını kaydetti. Ertürk, tüm yatırımcı kuruluşların önceki yıllarda yapmış oldukları özverili çalışmalarının devam edeceği kanaatiyle, emeği geçen herkese teşekkür ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi. Toplantıda yatırımcı kuruluşların Bölge ve İl Müdürleri sırasıyla söz alarak, kurumlarıyla ilgili yatırımlar hakkında bilgiler sundular. Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk, ilçe Kaymakamları, Belediye Başkanları ile yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri katıldılar. (Kocatepe)