Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yılmaz Bahçeli’ye eşlik etti – Kocatepe Gazetesi

Yılmaz Bahçeli’ye eşlik etti – Kocatepe Gazetesi
Yılmaz Bahçeli'ye eşlik etti

Beşinci Ege İlleri Tanıtım Günleri ve etkinlikleri programını ziyaret eden MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’ye Milletvekili Kemalettin Yılmaz’da eşlik etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, 19-23 Nisan tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde EGEM Platformu adı altında gerekleştirilen, 8 Ege Bölgesi ilinin bir araya gelerek düzenledikleri 5. Ege İlleri Tanıtım Günleri ve etkinliklerini ziyaret etti.
5. Ege İlleri Tanıtım Günleri ve etkinliklerine katılan MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve beraberindeki milletvekilleri, genel merkez yöneticileri ile birlikte vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılandıkları bildirildi. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Ege illerinden gelen yöresel ürünlerin sergilendiği stantlar başta olmak üzere bütün stantları tek tek ziyaret ederek bilgi aldı. Bahçeli’ye ziyareti sırasında MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz’da eşlik etti. Afyonkarahisarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve ATSO stantlarının ziyaret edildiği sırada şehrin marka değerleri hakkında bilgiler verildi. Ziyaret sırasında Afyonkarahisarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Parsak tarafından getirilen dernek özel defterine günün mana ve önemini belirten bir yazı yazan Dr. Devlet Bahçeli, emeği geçen herkese teşekkür etti. (Kocatepe)