Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yılmaz, esnafı dinledi – Kocatepe Gazetesi

Yılmaz, esnafı dinledi – Kocatepe Gazetesi
Yılmaz, esnafı dinledi

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz, seçim çalışmalarını sürdürüyor

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz, ziyaretlerinde partisinin seçim beyannamesini anlatarak 1 Kasım günü yapılacak olan Milletvekili Genel seçimleri için vatandaşlardan destek istedi.
MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, MHP İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Karagöz, MHP İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve birçok partili ziyaret sırasında MHP Milletvekili Adayı Yılmaz’a eşlik ettiler.
“AKARYAKIT KAÇAKCILIĞI ÖNLENECEK”
Araba pazarı ziyaret eden Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz, akaryakıt kaçakçılığının önlenerek buradan elde edilecek olan gelirin yük ve yolcu taşımacılığı yapan esnafa vergisiz akaryakıt temini için kullanılacağını belirtti. Yılmaz, kamyon, otobüs, dolmuş ve taksi şoförlerine yıpranma payı adı altında, primlerini düzenli ödedikleri çalışma sürelerinin her 4 yılı için bir yıl filli hizmet zammı verileceğini söyledi.
Araba pazarından sonra 1. Oto Galericiler Sitesi’ni ziyaret eden heyet buradaki işyeri sahipleriyle görüşerek sıkıntılarını dinledi.
Daha sonra heyet ile beraber Çavuşbaş Pazar esnafını ziyaret eden Milletvekili Adayı Yılmaz, pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla gö-rüştü.
“ÇİFTÇİ ÜRÜNÜNÜ
HAK ETTİĞİ GİBİ
PAZARLAYACAK”
Yılmaz, “Temel tarımsal girdiler üzerindeki vergilerin kaldırılarak çiftçinin başta mazot, gübre ve yem olmak üzere temel girdilere ucuz erişimin sağlanacağını, üretimin artırılması, ürünlerin işlenerek kıymetlendirilmesi, iç ve dış piyasalarda pazarlanmasının temin edilmesiyle çiftçilerimizin gelirinin artırılması sağlanacaktır. Bu sayede hem çiftçimiz hak ettiği noktada ürününü pazarlayarak verimini artıracak hem de vatandaşımızın alış veriş torbası ağırlaşacaktır” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)