Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yılmaz, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor – Kocatepe Gazetesi

Yılmaz, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor – Kocatepe Gazetesi
Yılmaz, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Evciler İlçesi’ni ziyaret etti

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz’a İl Başkan Yardımcısı Süleyman Karaca, İl Sekreteri Üzeyir Barışkan, İl Genel Meclisi Üyesi Halis Bal, MHP Evciler ilçe Başkanı Hurşit Çetin ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra birçok partili eşlik etti.
İlk olarak Evciler merkez pazar esnafını, sanayi esnafını ve daha sonrasında da çarşı esnafını ziyaret eden Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz, buradaki esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya gelerek sıkıntılarını dinleyip seçim beyannamesi ve MHP’nin projeleri hakkında bilgiler verdi.
“MUHTAÇ AİLELERE HİLAL KART VERİLECEK”
MHP iktidarında yapılacak ekonomik düzenlemeler hakkında bilgiler veren Yılmaz, ”Vatandaşımızın aldığı sosyal yardım ve destekler devam ettirilecektir. Muhtaç ailelere aylık ihtiyaçlarını karşılayacakları harcama kartı “Hilal Kart” verilecektir. Asker ailelerine yapılan ödeme aylık 500 liraya çıkarılacak ve evi olmayan ailelere 250 lira kira yardımı yapılacaktır. Ayrıca Aylık 200 kilovatsaatin altında elektrik tüketen ailelere ise yüzde 75 indirim uygulanacaktır. Vatandaştan elektrik kayıp-kaçak ve sayaç okuma bedeli alınmayacaktır” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)