Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yılmaz, Sinanpaşalıları dinledi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Yılmaz, Sinanpaşalıları dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Sinanpaşa ilçesine giderek hayvan pazarında faaliyet gösteren vatandaşlarla bir araya geldi

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Sinanpaşa ilçesinin hayvan pazarını ziyaret eden Yılmaz, esnafın sorunlarını dinledi. Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Taşoluk ve Nuh beldelerini de ziyaret etti. Milletvekili Yılmaz’a Sinanpaşa ziyaretinde MHP Sinanpaşa İlçe Başkanı Bekir Yıldırım ve ilçe yöneticileri de eşlik etti.
Hayvan pazarında esnafa yapılan ziyaretler sırasında konuşan MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz şöyle konuştu: “Sinanpaşa hayvan pazarı içler acısı, pazarlar şap hastalığı nedeni ile bütün ilçelerde olduğu gibi burada da kapalı derme çatma bir Pazar kurulmaya çalışılıyor. Hayvancılık para kazanmadığı için pazarda alım satım yok.” Sinanpaşa Ziraat Odası Başkanlığı ve Süt Üreticileri Birliğini ziyaret eden Milletvekili Kemalettin Yılmaz ve beraberindekiler, sebze pazarına ve sanayi esnafına ziyarette bulundu. Sinanpaşa İlçesine bağlı beldelerde önce esnaf ziyaretleri yapan Yılmaz, vatandaşlarla kahvehanede oturup çay içerek sohbet etti. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti