Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yılmaz vatandaşlardan destek istedi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Yılmaz vatandaşlardan destek istedi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

MHP Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz’a ziyaretleri sırasında, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Koordinatörlüğü Başkanı Raziye Akalın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Sandıklı İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Sandıklı Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Demir ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili eşlik etti.
Sandıklı’daki vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Adayı Yılmaz, çarşı ve pazar esnafını ziyaret ederek MHP’nin projelerini anlatıp 1 Kasım günü yapılacak olan Milletvekili Genel seçimleri için destek istedi.
Tarım ürünlerinde fiyat istikrarının sağlanmasında önemli bir araç olan vadeli işlem borsasının etkinleştirilerek, ürün borsaları geliştirileceğini belirten Yılmaz, “Ayrıca lisanslı depo kullanımı yaygınlaştırılarak çiftçimizi ve ürününü risklere karşı korumak amacıyla, ürün sigortası sistemi ve sözleşmeli müesseseleri geliştirilecektir” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti