Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yine Afyonkarahisarlılar’ı Kandırdınız Sözünüzde Durmadınız”

İYİ Part Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Afray projesi için 15 Mart 2024 tarihinde hizmete alınacağı sözü verildiğini hatırlattı. Yağcı, “Bugün 15 Mart 2024. Afray 15 Mart 2024 tarihinde saat 11.59’da açılacak demiştiniz. Yine Afyonkarahisar’lıları kandırdınız. Yine hayal projeler ile sözünüzde durmadınız.” dedi.

İYİ Part Afyonkarahisar Belediye

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Erenler Mahallesi’nde Afray’ın temelinin atıldığı iddia edilen yeri ziyaret etti.

Başkan Adayı Yağcı, şunları kaydetti: “Afray Projesinin açılış tarihi 15 Mart 2024 saat 11.59 olarak duyurulduğu kamuoyunun malumudur. Bugün 15 Mart 2024. Afray 15 Mart 2024 tarihinde saat 11.59’da açılacak demiştiniz. Yine Afyonkarahisar’lıları kandırdınız. Yine hayal projeler ile sözünüzde durmadınız. Artık yeter. 20 yıllık belediye başkanlığı döneminde AK Parti’nin yapılmayan projeleri ile kötü bir final yapıyoruz ve buna hep birlikte şahit oluyoruz. Afyonkarahisar’a İYİ Parti olarak gerçekçi ve halka dokunan projelerle geliyoruz. ‘Sen İste Afyonkarahisar’ biz yapalım.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti