Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yolyemez Çetesi Kimdir

Yolyemez Çetesi kimdir nerelidir? Yol yemezler cetesi lideri kimdir?

Yolyemez Çetesi kimdir nerelidir?

 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya liderliğinde gerçekleştirilen operasyon, suç örgütüne karşı önemli bir darbe vurdu. Son günlerde adını sıkça duyuran “Yolyemez Çetesi”nin operasyonu, dikkatleri bu çeteye çekti.

Yolyemez Çetesi kimdir nerelidir? Yol yemezler cetesi lideri kimdir?

yolyemez çetesi kimdir
Yolyemez Çetesi kimdir nerelidir? Yol yemezler cetesi lideri kimdir? Yolyemezler Çetesi Kimdir, Nereli? Yolyemezler Çetesi Lideri Kim? Soruları merak ile araştırılmaktadır.

Yolyemez Çetesi’nin kimlikleri belirsiz liderleri ve çetenin kriptolu faaliyetleri hâlâ bir muamma olma özelliğini koruyor. Diyarbakır merkezli faaliyet gösteren ve İstanbul, Balıkesir gibi farklı şehirlerde de izleri tespit edilen bu suç örgütünün temel gelir kaynağının yasadışı bahis oyunları olduğu tespit edildi.  Operasyon kapsamında ele geçirilen materyaller arasında ise ruhsatsız tabancalardan bilgisayarlara kadar geniş bir yelpaze bulunuyor. Ancak, çetenin liderinin kim olduğu ve yöneticileriyle ilgili detaylı bilgiler kamuoyu ile henüz paylaşılmadı.

yolyemez çetesi kimdir

Bakan Yerlikaya operasyonla ilgili bilgi verdiği açıklamasında şunları söylemişti:İstanbul Merkezli Diyarbakır ve Balıkesir’de Eş Zamanlı Düzenlenen “KAFES-14” OPERASYONLARI Kapsamında, “YOLYEMEZLER” Grubu Olarak Bilinen Organize Suç Örgütü Çökertildi

Operasyonda 19 şüpheli şahıs Yakalandı. Organize Suç Örgütlerine, Zehir Tacirlerine, Halkımızın Huzurunu Bozanlara Hayatı Dar Edeceğiz. Nefeslerini Keseceğiz

İstanbul’da faaliyet gösterdiği tespit edilen YOLYEMEZLER organize suç örgütüne yönelik Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde; İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce; KAFES-14 Operasyonu düzenlendi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti