Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yönetimden Play-Off toplantısı – Kocatepe Gazetesi

Yönetimden Play-Off toplantısı – Kocatepe Gazetesi
Yönetimden Play-Off toplantısı

Türkiye Basketbol Ligi’nde Play-Off müsabakalarına katılacak olan Afyon Belediyespor’da hazırlıklar tamamlandı. Bugün oynanacak maç öncesinde Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çetinbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik heyet ve oyuncularla bir araya gelerek toplantı yaptı. Önce hep birlikte yapılan toplantı sonrasında Başkan Çetinbaş oyuncularla tek tek görüştü.
Toplantı öncesinde basın mensuplarına Play-Off maçı öncesinde Bursaspor değerlendirmesi yapan Başkan Çetinbaş, “Bursa’da biliyorsunuz ilk maçta ikinci uzatma devresinde kaybettik. Normalde kazanabileceğimiz bir müsabakaydı. Fakat seyircinin agresif tutumu ve bize attıkları çakmaklara maruz kaldık. Biraz da psikolojik olarak bizim oyuncularımız düştü, normalde Bursa’yı yenecek güçteyiz. Buna inanıyorum, bizim takımımız kaliteli bir takım fakat ufak tefek de olsa şanssızlıklarımız var. Quincy’nin sakatlığı var, Tuğberk’in ayağında çekme var fakat arkadaşlarımız gene de bu maçı alacaklar” dedi.
İlk maçta Bursaspor’un cezalı olduğu ve maçın seyircisiz olduğunu anlatan Çetinbaş, “Bence bu durum Allah’ın ilahi adaleti oldu. O müsabakada Bursa’ya çok ağır cezalar verilmesi gerekirdi. Biliyorsunuz bizim maçta iki tane kağıt parçası attık diye bir maç seyircisiz oynama cezası verildi. Fakat Bursa’da o kadar çakmak yağdı, o kadar para yağdı bu cezayı aldılar federasyonun maddesinden dolayı seyircisiz oynayacaklar” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi