Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yuhalama” ekibi, şehir dışından mı getirildi?

“Yuhalama” ekibi, şehir dışından mı getirildi?
“Yuhalama” ekibi, şehir dışından mı getirildi?

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Şuhut’ta şehir dışından getirilen kişiler tarafından yuhalandığını belirtti. Görgöz, olayları çıkaran ekibin, Şuhut Stadı’na korumayla ve özenle yerleştirildiklerini iddia etti

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Şuhut’ta yuhalanması ve ardından çıkan kavgayı değerlendirmek üzere basın toplantısı yaptı. Görgöz, Afyonkarahisar ve Şuhut dışından gelen kişilerin olayları başlattığını savundu. Görgöz, “Sayın Genel Başkanımız, geçen sene verdiği sözü yerine getirdi. 10 ilçe ve 8 beldemizi tek tek gezdik. Bizim programımızda miting yoktu. Sayın Genel Başkanımız halkla birlikte görüşerek çalışmanın doğru olduğunu düşünüyor. İlk gittiğimiz Bayat ilçesinden itibaren her yerde büyük coşkuyla karşılandı. Bazı partilerin, AKP’nin son yıllarda çevre illerden gelen kişilerle taşıma miting yaparlar. Ama genel başkanımızın toplantıları böyle olmadı, ziyaret edilen yerlerdeki vatandaşlarımız coşkuyla karşıladı. Şuhut ilçemizde coşkuyla Stada kadar yürüdük. Sayın Kılıçdaroğlu stada geldiğinde ıslık çalmalarla karşılaştık” dedi.
BİLGİLENDİRME YAPILDI
Kılıçdaroğlu’na yönelik bir hareketlenmeden haberlerinin olduğunu aktaran Görgöz, “Biz daha Şuhut’a gelmeden o aracın hangi yollardan, hangi amaçla geldiğini biliyoruz. Hangi işaretleri yapacaklarını biliyorduk. Sayın Vali Yardımcımız Akgün Corav’ı arayarak lütfen gereken müdahaleyi yapın dedik. O da, gerekenin yapılacağını söyledi. 25-30 otobüs civarında kişi Şuhut Stadı’na geldi. Özenle, titizlikle stada alındılar. Afyonlu olmayan, Şuhutlu olmayan insanlar, gözlem altında içeri alındılar. Aynı PKK’lıların el bebek gül bebek yurtdışına gönderildiği gibi. Genel Başkanımız konuşmaya çıktığında yapılan çirkin söylemleri kınıyorum” diye konuştu.
YETKİLİLER SESSİZ KALDI
Olaylar çıktığında Şuhut Stadı’nda bulunan yetkililerin sessiz kalmalarının da dikkat çekici olduğunu aktaran Görgöz, “Orada bulunan Sayın Bakan, Afyon Valisi, emniyet güçleri, Emniyet Müdürü, Garnizon Komutanı’nın, orada buzla doldurulmuş pet şişeler atılırken, çıkıp ‘Hepimiz kardeşiz. Burada 91 yıl önce yaşanmış bir olay var. Dünyanın en onurlu savaşının kazanıldığı topraklardasınız. Sayın Genel Başkanımız bizim misafirimiz’ deyip insanları susturmak yerine, sakin olmaya davet etmek yerine, adeta kulaklarını kapatıp hiçbir şey olmamış gibi oturmaları acıdır. Ertesi gün Sayın Bakan ‘Kavgayı CHP’liler çıkardı’ dedi. Bize gelen geri bildirimler, AKP’nin ve kimlere gönderdiyse onlara gösterilen tepkiler had safhada. Yüzlerce, binlerce bildirim alıyoruz” ifadelerini kullandı.
“GÖLGE DÜŞÜREMEDİLER”
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin erime sürecini yaşadığını öne süren Görgöz, şöyle devam etti:
“Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk ve İnönü’den sonra Kocatepe’ye çıkan ilk CHP Genel Başkanı’dır. Biz CHP olarak Afyon ve tüm illerimizde çalışmalarımızı halkımızla birlikte sürdüreceğiz. Ülkemizin içinde bulunduğu durumu Şuhut Stadı’ndaki manzara ortaya koymuştur. Adeta ölmeye gelmişlercesine saldırdılar. Bu insanların dindarlığından, imanından ve insanlığından şüphe ediyorum. Sayın Genel Başkanımız, orada yaptığı konuşmada verilen savaşın ne kadar değerli olduğunu ortaya koyarken, ondan sonra yapılan devrimlerin ne kadar önemli olduğunu net bir şekilde ortaya koymuştur. Çalışmalarımız başarıyla sona ermiştir. Emeği geçen herkese minnettarım. Şuhut ilçemizin Adliye’de işlemlerle ilgili zamanları geçti. O kişilerinin yüzünün dahi dışarıdan gelenler olduğu, Şuhut ve Afyonlu olmadığı, bir yerden özellikle gelenler olduğunu biliyorlar. Gölge düşürmek istediler ama başaramadılar. AKP’nin erime sürecinin hızlandığını gösteriyor bunlar bize. Biz dimdik durdukça güçleniyoruz.” (Kocatepe)

Kılıçdaroğlu yine gelecek

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun önümüzdeki aylarda tekrar Afyonkarahisar’a geleceğini duyurdu

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdar-oğlu’nun tekrar Afyonkarahisar’a geleceğini duyurdu. Görgöz, “Biz Kocatepe’yi tekrar gündeme getirmekten dolayı ayrıca mutluyuz. Önümüzdeki iki ay içinde Afyondaki işadamlarıyla bir toplantı gerçekleştireceğiz. Bu toplantıya Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu da katılacak. Sürekli Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin ve Afyon’un gündeminde olmaya devam edecek” dedi.
“SEÇİM KAZANMAK
İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
CHP’nin seçime hazır bir parti olduğunu aktaran Görgöz, “Afyonkarahisar merkez adayımız Dr. Mehmet Ecer. Sinanpaşa adayımız Mustafa Güzel. İlçelerimizin yarıya yakınında çoklu adayımız var. Üye bazında eğilim yoklaması yapacağız. Bütün birimlerde göstermelik adayımız yok. Seçim kazanmak için çalışıyoruz. Onun için CHP ilk adaylık sürecini başlatan parti. Seçime en hazır partiyiz” diye konuştu. (Kocatepe)