Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YÜNTAŞ Afyon’da en çok istihdam yapan şirket

Bu haberin fotoğrafı yok
YÜNTAŞ Afyon'da en çok istihdam yapan şirket

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Yüntaş A.Ş.’nin MÜSİAD üyesi olduğunu kaydetti. YÜNTAŞ’ın Afyonkarahisar’da en çok istihdam yapan şirket olduğunu belirten Başkan Çoban, YÜNTAŞ’ın aynı zamanda en çok pirim ödeyen şirket ünvanına da sahip olduğunu söyledi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD Afyonkarahisar İl Temsilcilik binasının açılışı için Afyonkarahisar’a geldi. MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Kaan, Afyonkarahisar İl Temsilcilik Başkanı Ahmet Neoldum ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti.
“AFJET TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK JEOTERMAL ŞİRKETİ”
Konukları Afyonkarahisar’da görmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Çoban, MÜSİAD Afyonkarahisar İl Temsilciliğinin hayırlı olmasını diledi. Belediye’nin şirketi olan YÜNTAŞ’ın Afyonkarahisar’da en çok istihdam yapan şirket olduğunu belirten Başkan Burhanettin Çoban, YÜNTAŞ’ın aynı zamanda en çok pirim ödeyen şirket ünvanına sahip oluğunu ve iki yıldır ödül aldığını ifade etti. AFJET hakkında da bilgiler veren Başkan Çoban AFJET’in ise Türkiye’nin en büyük jeotermal şirketi olduğunu vurguladı.
“TEŞKİLATLANMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”
MÜSİAD’ın Afyonkarahisar’da da temsilciliği olmasını uzun zamandır arzu ettiklerini ifade eden MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ise Yüntaş A.Ş.’nin MÜRSİAD üyesi olmasından büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.
Teşkilatlanma çalışmaları hakkında Başkan Çoban’a bilgi veren MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Uşak temsilciliğinin açılışını yarın (bugün) gerçekleştireceklerini, Çorum, Manisa, Sinop ve Erzincan Temsilciliklerini bir ay içerisinde hizmete sokacaklarını söyledi. Genel Başkanı Nail Olpak Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a MÜSİAD’a verdiği desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret sonunda Genel Başkanı Nail Olpak, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin yayın organlarını hediye etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti