Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yurdunuseven: Cumhurbaşkanımız bizim kırmızı çizgimizdir

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Av. İbrahim Yurdunuseven, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yapılan tehditlerin millete yapıldığını belirtti. Yurdunuseven, “Milletin içinden gelip milletin derdiyle dertlenip, milletin derdine deva olan adam Recep Tayyip Erdoğan, kırmızı çizgimizdir. Bunu çok iyi bilsinler” dedi

 

Tüm dünyada baş gösteren Covid-19 salgınından sonra eskisinden çok farklı bir düzene gidildiğini belirten AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Türkiye’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın yönettiği süreçte salgına karşı erken davranılarak gereken tedbirlerin alınmasıyla çok ciddi ve titiz bir yol izlendiğini ifade etti.
“HER TÜRLÜ
TEDBİR ALINDI”
“Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyen Yurdunuseven, “Bundan sonra ki süreçte bir takım dijital uygulamaların öne çıkacağı kanaatindeyim. İthalat ve ihracat ülkemizde tam olarak durmadan bir takım kısıtlamalar dahilinde devam ediyor. İhracatın Afyonkarahisar için çok önemli olduğunu biliyoruz. Haziran, Temmuz aylarından itibaren yeni çalışmalar ve bağlantılarla özelikle mermer sektörü yeniden canlanacaktır. Siyasetin çözüm üretme sanatı olduğuna inanıyorum. Vatandaşlarımızın kitlesel problemleriyle ilgilenip bu problemleri gerekli mercilerle görüşüp bir çıkar yol arıyoruz. Bizim düsturumuz halka hizmet, hakka hizmettir. İlimizde 16 bin 948 kişiye Kısa Çalışma Ödeneği kapsamında ödeme yapıldı. Bin TL’lik yardım tüm ülkede 4 milyondan fazla insana ulaştı, ulaşmaya da devam edecek. İlimiz ülkemizde tarım alanında da önemli bir yeri vardır. Tarım ve Orman Bakanlığı çiftçilerimizin doğabilecek problemlerini de önceden görüp, mera arazileri ve tohum desteği gibi konularda elinden geleni yaparak tedbirler almıştır.” dedi.
“DARBE SÖYLEMLERİNİ
CHP VE HDP GÜNDEME GETİRİYOR”
Siyasetin hız kesmekle birlikte sürdüğünü söyleyen Yurdunuseven şöyle konuştu:
“Salgın sonrası gördük ki bir avuç virüs bizleri evlerimize hapsetti. Bu süreçte de siyaset üretip ve uygulamaya, sosyal mesafe çerçevesinde devam ettik ve ediyoruz. Telefon ile arayıp bizlere ulaşamayan yoktur. Bize gelen mesajların hepsine cevap vermeye sıkıntıların giderilmesine gayret ediyoruz. Pandemi bittikten sonra da yine vatandaşlarımızla ilişkilerimizi artırmaya herkese ulaşmaya devam edeceğiz. Daha önce ki darbelere ve 15 Temmuz darbe girişimine bakıldığında, bu darbeler ülkemizi geriye götürme ve diğer dünya ülkelerinden geride bırakma planıdır. Özellikle CHP ve HDP kanadı bu söylemleri gündeme getirmektedir. Milletimizin iradesine vurulan bu darbelerin hiç bir şeklini tasvip etmiyoruz. 15 Temmuz’da olanları asla unutmadık, gelecek nesillerimize de unutturmayacağız. Ayrıca bilinmelidir ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yöneltilen tehditler millete yöneltimiş tehditlerdir. Ezanımız, Kur’anımız, vatanımız, bayrağımız ve bu milletin yaşadığı bir çok sıkıntı varken, milletin içinden gelip milletin derdiyle dertlenip, milletin derdine deva olan adam Recep Tayyip Erdoğan, kırmızı çizgimizdir. Bunu çok iyi bilsinler.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti