Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yürekler birlikte anneler için attı

Bu haberin fotoğrafı yok
Yürekler birlikte anneler için attı

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Çizmeci, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki Anneler Günü kutlama programında tüm katılımcılarla yüreklerin sadece anneler için attığını söyledi

Afyonkarahisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde Gül Anneler Derneği üyeleri ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile Anneler Gününe özel bir program organize edildi. Programa Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu’da katıldı.
Anneler annelerİn
ellerİnİ öptü
Gül Anneler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Halise Saygı, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde dernek üyeleri adına bilgi verdi. Saygı, dernek üyeleri olarak 13 yıldır Anneler Günü’nde yaşlıları yalnız bırakmadıklarını söyledi. Huzurevi sakinleri ve yaşlı annelerle düzenli olarak bir araya geldiklerini belirten Saygı, kendisinin arkadaşlarıyla birlikte çocuklarının ziyaretini dahi beklemeden her Anneler Günü’nde Huzurevine geldiklerini ifade etti. Saygı; “Bizlerde anneyiz. Yaşlı annelerimizle bir arada olmaktan çok büyük haz alıyorum. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü bu yılki ziyaretimizde bizlere destek verdi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Yaşlılarımızın bahçede kullanmaları için plastik sandalye hediyemiz oldu. Pasta ve tatlı ikramlarımızla müzik eğlence programı ile yaşlılarımızın gönlünü hoş etmeyi amaçladık. Gül yüzlü gül kokulu annelerin elini öpmek için her Anneler Günü’nde bir araya geliyoruz.” dedi.
Anneler günü kutlu olsun
Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki programın açılışında konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Çizmeci, Anneler Günü ve anneler hakkında saatlerce, günlerce konuşulabileceğini ifade etti. “Cennet annelerin ayakları altındadır.” hadisinin konu ile ilgili konulabilecek son söz olduğunu vurgulayan Çizmeci; “Hakikaten annelik, anne olmak, çocuğunun her türlü ihtiyacında o duyguyu verebilmek çok kutsal bir görev. Cenab-ı Allah bunu annelerimize lütfetmiş. Bu ortamda Akif’in ifadesiyle şunu görüyoruz, ‘Tefrika girmedikçe bir millete düşman giremez. Toplu attıkça yürekler onu top sindiremez.’ Bugün bizler Sayın Valimizin değerli eşleri hanımefendi Esma Balkanlıoğlu, değerli Gül Anneler Derneği üyeleri, kurum ve kuruluşlarımızda bulunan genç kızlarımız, gençlerimiz, Gençlik Merkezi yetkilileri ve katılımcılarla birlikte olmaktan son derece mutluyuz. Yüreğimiz topluca Anneler Günü için atıyor. Ben tüm hanımların Anneler Gününü kutluyorum.” diye konuştu.
Program eğlence İle sürdü
Gençlik Merkezi Zeybek ekibinin sunduğu gösteri beğeniyle izlendi. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca tescilli mahalli ses ve bağlama sanatçısı Ömer Yarşi’nin türkü resitali ile müzik eğlence programı devam etti. Ziyaretçiler ve gençler, Gül Anneler Dernek üyeleri ile birlikte yaşlılara karanfiller dağıttılar. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti