Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zafer Havaalanı’na ilk servis – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Zafer Havaalanı'na ilk servis

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde açılan Zafer Havaalanı’na Afyonkarahisar’dan ilk yolcu servisi kalktı. Servis, Kanatoğulları tarafından sağlandı. Kanatoğulları Taşımacılık Genel Müdürü Ömer Çevik, kamu yararı gözettiklerini söyledi

Türkiye’nin ilk bölgesel havaalanı olan Zafer Havaalanı’na, Afyonkarahisar’dan ilk servis kaldırıldı.
Zafer Müzesi önünden saat 13.15’te hareket eden servis hakkında bilgi veren Kanatoğulları Taşımacılık Genel Müdürü Ömer Çevik, “Görüşmelerimizin üzerine 10 liraya taşıyacağız. Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız ve İl Emniyet Müdürümüz, 10 lira gibi cüz’i bir fiyatın belirlenmesinin uygun olacağını söylediler. Kütahya, daha yakın olmasına rağmen 15 lira alınıyor. Kamu yararı gözetiyoruz. Saat 14’te İstanbul’dan gelen uçakta Afyonkarahisar yolcumuz varsa buraya getireceğiz” dedi.
45-50 DAKİKADA VARACAK
Çevik, “Afyonkarahisar’dan Havaalanı’na gidiş süresini 45-50 dakika olarak hesapladık. Zafer Havaalanı yetkilileri, saat en geç 14’te Havaalanı’nda olmamızı istediler. Uçağın olduğu günlerde servis koyacağız. Yolcu ve havaalanının durumuna göre yıllarca devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Afyonkarahisar’dan Zafer Havaalanı’na giden ilk yolcu servisinin uğurlanmasında Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Süleyman Ünsoy ile Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürü Turhan Gedikkaya da hazır bulundu.

Haftada 4 gün
Zafer Havaalanı’na taşımacılık yapacak araç, Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri saat 13:15’te Valilik önünden hareket edecek. Servis aracının güzergahı ise şöyle:
-Havaalanı’na gidiş: Valilik önü, AFTAŞ (Otogar), Afium Alışveriş Merkezi, Zafer Havaalanı.
-Havaalanı’ndan geliş: Zafer Havaalanı, Özdilek Alışveriş Merkezi, AFTAŞ (Otogar), Valilik önü.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti