Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zafer Masterleri Konya’ya konuk oldu

Sabah saatlerinde yola çıkan
Zafer Masterleri Konya’ya konuk oldu

Sabah saatlerinde yola çıkan Zafer Masterler, öğle saatlerinde Konya’ya ulaştılar. İlk olarak Mevlana Türbesini ziyaret eden Masterler, daha sonra Konya Masterler eşliğinde küçük bir şehir gezisinde bulundular ve daha sonra müsabakanın oynanacağı Selçuklu Stadına geçtiler.
GÜZEL BİR
MİSAFİRPERVERLİK İLE AĞIRLANDILAR
Konya Masterler Başkanı Bahri Karapınar’ın özel daveti üzerine Konya’da bulunan Afyonlu sporcular, çok güzel bir misafirperverlik ile karşılandılar. Dostluk ortamının bir kez daha pekiştiği ortamda, Afyon Zafer Masterler Başkanı Ali Güneş’in geçmiş dönemlere ait Konya Masterler ile çektirdiği fotoğrafların yer aldığı bir albüm hazırlandı. Bunun yanı sıra, her iki takım arasında da geçmiş bir kez daha yâd edilmiş oldu. Bu tablo daha sonra Fahri Başkan Salim Pancar aracılığı ile Konya Masterler Başkanı Bahri Karapınar’a takdim edildi.
HAVA GÜZEL, ŞARTLAR ÇOK GÜZEL…
Konya Selçuklu Stadında oynanan karşılaşma çok güzel bir havada oynandı. Başlama düdüğünden itibaren her iki takımda etkili başladılar ve Afyon Zafer Masterler Kamurân’ın şık golü ile 1-0 öne geçmesine karşın ilk devre 1-1’lik eşitlik ile sona erdi. Karşılaşmada ikinci yarıya girildiğinde etkisini daha da artıran Afyon Zafer Masterler, Kamurân’ın ceza sahasında düşürülmesinin ardından bir penaltı vuruşu kazandı. Verilen kararın ardından penaltı vuruşunu Mustafa Oğuz kullandı ve durum Afyon adına 2-1’e geldi. Rakibi karşısında 2-1 öne geçen temsilcimiz, oyuna sonradan giren Halil’in baskısı ile rakibini hataya zorladı ve boşta kalan topa takımının ilk golünü atan Kamurân sert ve düzgün bir vuruş yaparak durumu 3-1’e getirdi ve aynı zamanda maçın da skorunu belirlemiş oldu.
AFYON’DA DA
 BİR MAÇ OLACAK
Konya Selçuklu Stadında oynanan müsabakanın ardından Afyonkarahisar’a dönen Masterlerimiz, 15 Nisan Pazar günü rakibi ile bu kez kendi sahasında bir hazırlık maçı yapacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti