Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zafer Masterleri üçüncü oldu – Kocatepe Gazetesi

Zafer Masterleri üçüncü oldu – Kocatepe Gazetesi
Zafer Masterleri üçüncü oldu

Antalya Masterler Derneği tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 6’ncısı düzenlenen ve Afyon Zafer Masterleri’nin de yer aldığı Cumhuriyet Kupası Masterler Turnuvası tamamlandı. Takım Kaptanlığını İşadamı Salim Pancar’ın yaptığı Afyon Zafer Masterler Derneği, eksik kadro ile mücadele etmek zorunda kaldığı turnuvadan üçüncülükle dönerek, başarılı derecelerine bir yenisini daha ekledi.
Antalya Kremlin Palas Otel’de düzenlenen ve Perşembe günü başlayan Cumhuriyet Kupası Turnuvası’na Afyonkarahisar’dan dört takım katıldı. Dinar Masterler ile Afyonspor Masterler Takımı grup maçlarında elenirken, Şeker Masterler Takımı Final Grubu’nda rakibine penaltı atışları ile mağlup olarak turnuvaya veda etti.
Geçen yılın Cumhuriyet Kupası Şampiyonu Afyon Zafer Masterler Derneği ise bazı futbolcularına izin alamadığı için eksik kadro ile mücadele etmek zorunda kaldığı turnuvaya bu yıl da iyi bir başlangıç yaptı. Grup ikincisi olarak Final Grubu’na yükselen Zafer Masterler, Cumartesi günü oynadığı maçları da kazanarak yarı finale yükselmesine rağmen, yarı final maçında rakibine penaltıları da mağlup olarak finalin kapısından döndü.
Afyon Zafer Masterler Takımı, turnuvanın C Grubu’nda yer aldı ve ilk maçta Beşiktaş’a tek golle yenilmesine rağmen ikinci maçında Aksaray’ı 3-1, üçüncü maçında da Burdur’u 3-1 yenerek grup ikinci oldu. Grubunda ikinciliği elde ederek ilk 16 takım arasına giren Zafer Masterler Takımı, Cumartesi günü oynanan Final Grubu maçlarında Denizli’yi penaltı atışları sonunda 5-3 yendikten sonra çeyrek final maçında Nevşehir ile karşılaştı. Nevşehir Masterler Takımını da 2-0 mağlup eden Afyon Zafer Masterler Derneği, 28 takımın katılımıyla başlayan turnuvada adını ilk dört takım arasına yazdırmayı başardı.
Yarı final maçında Manavgat Masterler ile eşleşen Zafer Masterler Derneği, normal süresi 1-1 berabere biten maçı, penaltı atışları sonunda 6-5 kaybederek finale kapısından geri döndü. Urfa ile üçüncülük maçı oynamaya hak kazandı. Urfalı Masterlerin takımdaki sakatlıklar nedeniyle maça çıkamayacaklarını bildirmeleri üzerine Afyon Zafer Masterler ile Urfa Masterler Takımları turnuva üçüncüsü ilan edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)