Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zafer Müzesi, Temmuz’a Hazır

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av.Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan ile AK Parti İl Başkanı Hüseyin Menteş, uzun zamandır restorasyonda olan Zafer Müzesi’nin Temmuz ayında açılabileceğini duyurdu.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan ile AK Parti İl Başkanı Hüseyin Menteş, Afyonkarahisar’da bir dizi ziyarette bulundu. Ziyaretlerine Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ile başlayan AK Parti heyeti, kamu yatırımları ve sürdürülen projeler hakkında istişarede bulundular.
AK Parti heyeti, ziyaretleri çerçevesinde restorasyon süreci kamuoyunda tartışmalara neden olan Zafer Müzesi’ni de inceledi. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan, Zafer Müzesi’ni Temmuz ayında hizmete açmayı planladıklarını, çalışmaların da bu doğrultuda ilerlediğini belirtti.
AK Parti heyeti, AFJET A.Ş. Genel Müdürü İsmail Kara ile Yarım Elma Derneği Başkanı Erol Öztürk ve Dernek Müdür Seydi Yılmaz’ı da ziyaret ederek kendi alanları hakkında görüş alışverişinde bulundu.