Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zafer Sitesi, yeni yönetimini tanıtıyor

Bu haberin fotoğrafı yok
Zafer Sitesi, yeni yönetimini tanıtıyor

Zafer Sitesi, yeni yönetimini kamuoyuna tanıtmak için çalışmalara başladı. Bu doğrultuda ilk adım, kurum ziyaretleri oldu

Uydukent’in önde gelen sitelerinden olan ve geçen hafta sonu yapılan genel kurulla yeni yönetimini belirleyen Zafer Sitesi, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir’i ziyaret etti. Site Yönetim Kurulu Başkanı Murat Nadi Fidan ile Site Yönetim Kurulu Üyeleri Yurdagül Öğünç, Nigar Petek, Hasan Öğünç ile Zafer Sitesi Denetleme Kurulu Başkanı Yaşar Yeğen, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanetin Çoban’ı ziyaretlerinde Site’nin 432 üyesi olduğunu, bu üyelerin hepsinin selam ve saygılarını iletmek için ziyarette bulunduklarını söylediler.
İlimizde de siteleşme görülmeye başlandı
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise büyükşehirlerde görülen siteleşmelerin artık Afyonkarahisar’da da görülmeye başlandığını belirtti. Çoban, siteleşmenin birçok sosyal imkan da getireceğini kaydederek, böyle girişimlerin kent için de yararlı olacağına inandığını söyledi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti