Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zafer’e Pedal Çevirdiler – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi ve Türkiye
Zafer’e Pedal Çevirdiler

Afyonkarahisar Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu İl Temsilciği tarafından geleneksel hale gelen Bisiklet Yarışması yoğun bir katılımla gerçekleşti. “Afi Bisiklete Biniyor, Şehir Şenleniyor, Yeni Bir Yaşam İçin Pedalla, Arabadan İn, Bisiklete Bin, Hareket Sağlıktır, Bisikletli Yaşam Sağlıklı Hayat” sloganlarıyla yapılan bisiklet yarışması renkli görüntülere sahne oldu.
TAY TAY ETKİNLİĞİ DE OLDU
Bu yıl ilk kez 1,5-7 arası çocuklar için Taytay (Denge Bisikleti) etkinliğinin de olduğu yarışmaya minikler büyük ilgi gösterdi. 9 ayrı kategoride yapılan yarışma Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın Stadyum girişinden yarışı başlatırken Maliye Kavşağı, İzmir Nokta geçiş, Park Hayat Hastane geçiş, Mezarlık önü, Milli Birlik Caddesi üzerinden devam eden yarış Anıt Park önünde tamamlandı.
ÇOBAN’A TEŞEKKÜR
Ödül töreninde bir konuşma yapan Türkiye Bisiklet Federasyonu İl Temsilcisi Tevfik Raşitoğlu, yarışmanın düzenlenmesinde desteklerini her zaman yanlarında hissettikleri başta Belediye Başkanı Burhanettin Çoban olmak üzere Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık ve ekibine şükranlarını sundu. Organizasyonun yarışmadan öte birlik ve beraberliğin simgesi olduğuna dikkat çeken Bisiklet İl Temsilcisi Tevfik Raşitoğlu “Bu organizasyon bir etkinlik gibi görünse de kardeşlik ruhumuzun gelişmesi için büyük önem taşımaktaydı. Organizasyonumuza sadece Afyon Merkez’den ilçelerimizden de katılım oldu. Bizlerden desteklerini esirgemeyen, başta Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban ve ekibine, Federasyon Başkanımız Emin Müftüoğlu’na, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze ve siz katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
350’ye yakın sporseverin katıldığı yarışma sonunda dereceye girenlere para ödülü ile birlikte çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca yarışmaya katılan tüm sporcular arasında çekilen kura ile 10 adet bisiklet dağıtıldı. Şenlikte ayrıca Afyonkarahisar Belediyesi Mehteran Takımı da özel bir gösteri sundu. Mehteran Takımının gösterileri büyük beğeniyle izlendi. (Kocatepe Haber Merkezi)

 

Yarışmada dereceye girenler:
10-14 YAŞ ERKEKLER KATEGORİSİ
1- Veysel Dinler
2- Mevlüt Aldemir
3- Mehmet Şanal
15-20 YAŞ ERKEKLER
 KATEGORİSİ
1-Hasan Demirbilek
2- Aykut Şen
3-Oğuzhan Alkan
21-34 YAŞ ERKEKLER
 KATEGORİSİ
1-Celal Dursun
2- Osman Bozkurt
3-Selcan Kızılkaya
35-45 YAŞ ERKEKLER
 KATEGORİSİ
1-Süleyman Büyükbezgin
2- Ahmet Çetin
3-Murat Yağan
46-55 YAŞ ERKEKLER
 KATEGORİSİ
1-Hüseyin Çetinbaş
2- Osman Çoban
3- Yüksel Çakmak
56 YAŞ ve üzeri
 ERKEKLER KATEGORİSİ
1-Recep Uluışık
2- İsmail Elçi
3-Ali Özdinç
15-20 YAŞ BAYANLAR KATEGORİSİ
1-Ebru Yiber
2- Fatma Gür
3-Gamze Aydın
10-14 YAŞ BAYANLAR
KATEGORİSİ
1-Eda Yiber
2- Kardelen Güven
3-Nisa Nur Çövgün
21 YAŞ ve ÜSTÜ
BAYANLAR KATEGORİSİ
1-Neslihan Özbek Başpınar
2- Seval Avcı
3-Ayşe Ezgi Kavas

 

YARIŞMADA CENTİLMENLİK ÖDÜLLERİ DE VERİLDİ

 

10-14 yaş bayanlarda Melisa Akpınar, Asude Karaca, 15-20 Yaş Bayanlarda Ceren Ceral, 21 yaş ve üzeri bayanlarda, Seval Avcı, Serap Demirel, Aysun Akbay, Neslihan Özbek Başpınar, 10 – 14 yaş erkeklerde Enes Dayangaç, 15 – 20 yaş erkeklerde Ramazan Çakmak, 21-34 yaşlarda Osman Bozkurt, 35-45 yaşta Abdullah Dalhan, 46-55 yaşta Abdurrahman Yıldırım, 56 Yaş ve üzeri erkeklerde Halil Çoban, Mustafa Türk, Ali Özdinç centilmenlik ödüllerini almaya hak kazandılar.