Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ZEKA 26 projeye destek verecek

2017 Yılı Teknik Destek
ZEKA 26 projeye destek verecek

2017 Yılı Teknik Destek Programı 5. Dönem (KAYS 6. Dönem) kapsamında ZEKA’ya (Zafer kalkınma Ajansı) toplam 37 adet faaliyet başvurusu yapıldı. 7 Şubat 2018 tarihinde sona eren ön inceleme ve nihai değerlendirme neticesinde 26 adet faaliyet başarılı bulunarak desteklenmeye hak kazandı.
Desteklenmeye hak kazanan faaliyetlere ilişkin satınalma süreci başlatılırken, hizmeti sunacak yüklenici firmaların belirlenmesi çalışmaları devam ediyor. Eğitim/danışmanlık hizmetini sunacak firmaların belirlenmesinin akabinde başarılı bulunan faaliyetlerin yararlanıcılarına sözleşme davet yazısı gönderilecek ve e-mail aracılığıyla da irtibat kişileri ile iletişime geçilecek. İrtibat kişilerine bilgilendirme yapılıncaya kadar yararlanıcı kurum ve kuruluşların herhangi bir işlem yapmasına gerek bulunmuyor. SEKA’nın 2017TD’nin toplam 1 milyon TL’lik bütçesi için program başvuruları tamamlandı.
AFYONKARAHİSAR’DAN
HANGİ PROJELER ONAY ALDI?
Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şube Müdürlüğü’nün “Yazılı Basında Haber Dilinin İyileştirilmesi Ve Mizanpaj Eğitimi” projesi, Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü’nun “Sporda Şiddete Sessiz Kalma” projesi,  Afyonkarahisar Otistik Çocuklar Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği’nin “Afyonkarahisarda Bulunan Otizmli Çocuğu Olan Ailelere, Özel Eğitim Öğretmenlerine Ve Sağlık Çalışanlarına Eğitim Verilmesi” projesi,  Afyonkarahisar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nun “STEM ve Robotik İle Öğrencilerimizi 21. Yüzyıla Hazırlıyoruz” projesi, İscehisar Faruk Öksüz AİHL’nun “Yorumluyoruz” projesi, Afyon Kocatepe Ünivesitesi Rektörlüğü’nün “Yaban Hayatında Veteriner Hekimlik Eğitimi” projesi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti