Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ZEKA Afyon’da toplandı – Kocatepe Gazetesi

Akrones Termal Otel’de gerçekleştirilen
ZEKA Afyon'da toplandı

Akrones Termal Otel’de gerçekleştirilen Zafer Kalkınma Ajansı 11. yönetim Kurulu toplantısına Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Manisa Valisi ve Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Deniz, Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman ile yönetim kurulu üyeleri ve ZEKA Genel Sekreteri Veli Oğuz katıldı.
Toplantı öncesi açıklamalarda bulunan Manisa Valisi ve Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Deniz, “Zafer Kalkınma Ajansı’nın 2018 yılı 11. Yönetim Kurulu Toplantısı için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Gündem maddelerimize geçmeden önce benim gibi yeni görev yerlerinde ülkemize hizmet etmeye devam edecek olan Valilerimize hayırlı olsun diyorum” dedi.
21. YÜZYIL BU MİLLETİN ÇAĞI OLACAK”
15 Temmuz hain darbe girişiminden bir ay sonra Türkiye’nin Fırat Kalkanı, Zeytindalı ve Afrin operasyonları gerçekleştirdiğini belirten Deniz, operasyonlardaki başarının temel anahtarının yerli üretim İnsansız Hava Araçları (İHA) ile Silahlı İnsansız Hava Araçlarının (SİHA) kullanılmış olmasına işaret etti.
Bu operasyonlarda yerli ve milli üretimin ne kadar önemli olduğuna şahit olduklarını kaydeden Vali Deniz, şöyle devam etti:
“Eğer biz o teknolojilere sahip olmasaydık, yazılımı kendimizin olmasaydı, yerli imalat olmasaydı, bu operasyonları kısa sürede yapma şansımız olmazdı. Yapardı Türk Milleti, bir şekilde yapardı ama kaybımız fazla olurdu. Çünkü biz Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yokluktan bir cumhuriyet kurmuş bir milletin fertleriyiz. Bir cihan imparatorluğu üzerine kurulmuş, bir cumhuriyetin evlatlarıyız. Bu millet isterse yapar. İnşallah 21. yüzyıl bu milletin çağı olacak. Bunu da ancak hep beraber, çalışarak, üreterek, katma değeri yüksek ürün üreterek yapabiliriz.”
Konuşmaların ardından basına kapalı devam eden toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesi ve karara bağlanmasıyla sona erdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti