Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ZEKA, Bosna ile kardeşlik köprüsü kurdu

ZEKA, Bosna ile kardeşlik köprüsü kurdu
ZEKA, Bosna ile kardeşlik köprüsü kurdu

Zafer Kalkınma Ajansı ile NERDA Kalkınma Ajansı arasında işbirliği yapılacağı duyuruldu

Bosna Hersek ile İlişkileri Geliştirme Merkezi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Bosna Hersek Bursa Fahri Konsolusu Muzaffer Çilek ve beraberindeki heyet tarafından Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Vali Hakan Yusuf Güner nezaket ziyareti sırasında BİGMEV Yönetim Kurulu Başkanı ve Bosna Hersek Bursa Fahri Konsolosu olan Muzaffer Çilek’in, BİGMEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Canlısoy, BİGMEV Genel Sekreteri Cenita Kocaman ve Proje Müdürü Samir Vildiç’i makamında ağırladı.
Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulan ziyarette Vali Hakan Yusuf Güner, BİGMEV amaçları doğrultusunda BİGMEV Ekibi tarafından yürütülen çalışmalar çerçevesinde gerçekleştirilen 100’e yakın proje ve faaliyetler hakkındaki bilgileri Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Çilek’den aldı.
Vali Hakan Yusuf Güner’in desteği ve BİGMEV’in aracılığıyla, bölgenin Zafer Kalkınma Ajansı ile Bosna Hersek’li NERDA Kalkınma Ajansı arasında kurulan kardeşlik köprüsü hakkındaki olumlu görüşlerini sunan Başkan Çilek, bu kardeşlik köprüsü sayesinde gerçekleştirilmeye başlanan projelerin ve süreçlerin en iyi şekilde ilerlediğini belirtirken bunun sağlanmasında büyük emeği olan Vali Güner’e teşekkürlerini sundu.
Vali Hakan Yusuf Güner’in misafirperverliğinden ve nazik karşılamalarından dolayı ayrıca teşekkürlerini sunan Başban Çilek, gerçekleştirilmesi planlanan kurumlararası iş birliği çalışmaları çerçevesinde Belediye, Ticaret ve Sanayi Odası ve Üniversite ile yeni işbirliği oluşturma çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunarak bu çalışmalarda da Vali Hakan Yusuf Güner’in desteklerini istedi. (Kocatepe Haber Merkezi)