Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ZEKA teknik destek verecek – Kocatepe Gazetesi

ZEKA teknik destek verecek – Kocatepe Gazetesi
ZEKA teknik destek verecek

Zafer Kalkınma Ajansı, kurumlara teknik destek verecek. Bu doğrultuda çalışmalar başladı

Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak’ı kapsayan Zafer Kalkınma Ajansı, 20 Eylül 2011 tarihinden itibaren destek programı başlattı. Teknik destek programı ile Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak’ta kurum/kuruluşlara ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim/danışmanlık desteği sağlanacak.
Bölgedeki kurum ve kuruluşlara iki haftayı geçmemek suretiyle ihtiyaç duydukları alanlarda profesyonel uzmanlarca azami iki haftalık sürelerce eğitim/danışmanlık hizmeti verilecek. Eğitim/danışmanlık hizmetlerinin finansmanı Zafer Kalkınma Ajansı’na ait olacak.
Söz konusu programla, yerel yönetimlerin başta planlama çalışmaları olmak üzere, yerel kalkınma kapasitesini artırıcı faaliyetlerinin ve bölge’deki kamu kurum ve kuruluşlarının ile sivil toplum kuruluşlarının yerel ve bölgesel kalkınmaya katkıda bulunabilecek çalışmalarının desteklenmesi amaçlanıyor.
Bölgedeki tüm kurum ve kuruluşlar Ajans’a teknik destek için 11 Kasım 2011 tarihine kadar başvurabilecek. Başvuru koşulları ve teknik desteğin içeriği ile ilgili il ve ilçe merkezlerinde ekteki takvim çerçevesinde ücretsiz tanıtım toplantıları gerçekleştirilecek. Detaylı bilgilere Ajans internet sitesinden (www.zafer.org.tr) ulaşılabilecek.
Zafer Kalkınma Ajansı’nın yürütmekte olduğu 2010 yılı II. Dönem Teknik Destek Programı kapsamında Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerinden toplam 61 kurumun Zafer Kalkınma Ajansı’na sunduğu teknik destek alma talebinden 56’sı kabul edildi.
Afyonkarahisar’dan gelen toplam 26 teknik destek başvurusundan 22 tanesi, Kütahya’dan gelen 16 teknik destek başvurusunun ve Manisa’dan gelen 10 teknik destek başvurusunun tamamı uygun görüldü. Uşak’tan gelen toplam 9 teknik destek başvurusundan 1 tanesi süreç içerisinde geri çekilmiş olup toplam 8 teknik destek başvurusunun desteklenmesi uygun görüldü.
Destek almaya hak kazanan kurumlara Zafer Kalkınma Ajansı desteği ile “proje yazma ve yönetme” konularında eğitim sağlanacak. (Kocatepe)