Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ZEKA toplantısının ev sahibi Afyonkarahisar

ZEKA toplantısının ev sahibi Afyonkarahisar
ZEKA toplantısının ev sahibi Afyonkarahisar

Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) Mayıs ayı Yönetim Kurulu toplantısı 25 Mayıs Cuma günü Oruçoğlu Termal Otel’de yapılacak

ZEKA toplantısında geçtiğimiz aylarda başvuruları sona eren Odak Sektörler (ODAK) ve Sürdürülebilir Kırsal ve Kentsel Altyapı (SÜKAP) mali destek programları değerlendirilecek. 2012 yılı içinde başvuruya açılması beklenen Doğrudan Faaliyet Destek Programı görüşülecek. “Bölgesel Rekabetçilik Stratejisi” kapsamında gerçekleştirilecekler hakkında bilgilendirmelerin yapılacağı toplantıda ayrıca ajans ve TÜİK arasında imzalanması planlanan işbirliği protokolü de görüşülecek.
ZEKA’nın öncülüğünde 26 Mayıs Cumartesi günü Oruçoğlu Termal Otel’de düzenlenecek olan “TR33 Bölgesi’ni Keşfet” etkinliğine 18 ülkenin büyükelçi ve diplomatlarından oluşan 28 kişilik bir heyet ve TR33 Bölgesi’nde (Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa, Uşak) yer alan firma ve kuruluşlardan iş temsilcileri katılacak. TR33 Bölgesi’nin yatırım olanaklarının ve yeni teşvik sisteminin Bölge’ye etkilerinin sunumlarla anlatılacağı etkinlik Cumartesi günü saat 10.00’da başlayacak. Toplantının açılış konuşmalarını etkinliğe ev sahipliği eden Afyonkarahi-sar Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu üyesi İrfan Balkanlıoğlu ile Uşak Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Çakacak yapacaklar. Açılış konuşmalarını müteakip Ajans Genel Sekreteri Dr. Yılmaz Özmen ve Afyonkarahisar Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Tuğrul Çınar’ın sunumları yer alacak. Sunumların ardından yabancı temsilciler ile yerel iş temsilcilerinin birebir görüşme fırsatı bulacakları bir oturum olacak. Öğleden sonra Afyonkarahisar’da bir işletmeye gerçekleştirilecek geziyle birlikte etkinlik sona erecek.
Toplantıya Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, Kütahya İGM Başkanı Seyit Ömer Durmuş, Manisa İGM Başkanı Hayrullah Solmaz, Afyonkarahisar TSO Başkanı Hüsnü Serteser, Kütahya TSO Başkanı Nafi Güral ve Manisa TSO Başkanı Bülent Koşmaz’ın katılması bekleniyor. (Kocatepe)