Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ZEKA yönetim kurulu Afyon’da toplandı

Bu haberin fotoğrafı yok
ZEKA yönetim kurulu Afyon'da toplandı

Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerinin Vali, Belediye Başkanı, İl Genel Meclisi Başkanı ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarından müteşekkil Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu, Afyonkarahisar’da toplandı

Zafer Kalkınma Ajansı 2012-4 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısına Uşak Valisi ve ZEKA Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Çakacak, Yönetim Kurulu Üyeleri, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi ile diğer yönetim kurulu üyeleri olan 4 ilin Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları ve Ticaret Sanayi Odası Başkanlığı katıldılar.
DIŞ DENETİM RAPORLARI
TAMAMLANDI
Toplantının açılış konuşmasını yapan Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Mayıs ayı toplantısını yapmak üzere toplandıklarını söyledi. Vali Çakacak, Afyonkarahisar’da bulunmaktan çok mutlu olduklarını söyleyerek, Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Ajansın Afyonkarahisar’lı Yönetim Kurulu üyelerine ev sahipliklerinden dolayı teşekkür etti.
Gündemin bir hayli yoğun olduğunu söyleyen Vali Çakacak, ajansın dış denetim raporlarının tamamlandığını ve toplantı esnasında yönetim kuruluna sunulacağını söyledi.
GÜNDEM
MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Dış denetim raporları hakkında yapılacak görüşmelerin ardından oluşturulan alt bölgeler ve hizmet kademelenmesi hakkında bilgilendirme yapılacağını söyleyen Vali Çakacak, Bölgesel rekabetçilik stratejisi kapsamında gerçekleştirilecek hizmet alımları, TÜİK İşbirliği protokolü, personel istihdamı, 2012 yılı doğrudan faaliyet destek programı, ODAK ve SÜKAP destek programları sonuçları, 2012 yılı Mart-Nisan Gelir ve Giden cetveli gibi konuların bu toplantıda görüşülerek karara bağlanacağını söyledi. Toplantıda, gündemde olan diğer maddeler görüşülerek karara bağlandı. (Kocatepe)