Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ZEKA’dan 3 milyon liralık destek

ZEKA’dan 3 milyon liralık destek
ZEKA'dan 3 milyon liralık destek

Zafer Kalkınma Ajansı 2015 yılı 9. Yönetim Kurulu toplantısı, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi

Uşak Valisi ve Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Okur başkanlığında yapılan toplantıya Hakan Yusuf Güner’in yanı sıra, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İGM Başkanı Salih Sel, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nafi Güral ve Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı ve Uşak Valisi Ahmet Okur; “Zafer Kalkınma Ajansı olarak doğrudan faaliyet destek programı kapsamında bugüne kadar 70 proje desteklenmiş ve toplam 3 milyon 452 bin 884 liralık destek sağlanmıştır. Bu yılda 500 bin lira program bütçesi bulunan 2015 yılı doğrudan faaliyet destek programı 1 Eylül 2015 tarihinde ilan edilmiş olup proje başına 50 bin liraya kadar destek sağlanacaktır. Bugünkü Yönetim Kurulu Toplantımızda 2016 yılı taslak bütçesi ile 2016 yılı proje teklif çağrılarının ana çerçevesinin görüşüleceğini ifade ederek bununla beraber kalkınma kurulu kararlarını değerlendireceğiz. Proje geliştirme faaliyetlerine ilişkin olarak değerlendirilmelerde bulunacağız. Program ilerleme raporlarını görüşeceğiz. 2015 yılı Ağustos ayı gelir- gider cetvelini görüşeceğiz. Sözlerime son vermeden önce birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde ülkemizin ve milletimizin bekası için her zaman varlıklarını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet duygularımızı ifade ediyor, ailelerine sabır diliyorum “dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)