Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ZEKA’nın yeni personeli Vali’yi ziyaret etti

Bu haberin fotoğrafı yok
ZEKA'nın yeni personeli Vali'yi ziyaret etti

ZEKA’nın yeni 10 uzman personeli, ZEKA İdari ve Mali İşler Birim Başkanı Veli Oğuz ile birlikte Ajansın Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret ettiler

Zafer Kalkınma Ajansı tarafından 5449 sayılı Personel Yönetmeliği çerçevesinde 2013 yılı Ocak ayında yapılan yazılı ve sözlü sınav sonucu 10 uzman, 1 iç denetçi ve 2 destek personeli alımı yapıldı. Yeni personel Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.
ZEKA Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu, gö-revine yeni başlayacak olan personele başarılar diledi. Çalışanların kendilerini sürekli yenilemeleri gerektiğine değinen Vali Balkanıloğlu şöyle konuştu: “Görevleriniz gereği yapmanız gerekenleri ve üstlendiğiniz sorumluluğun bilincinde olun. Sizlerin aktif çalışmaları ZEKA faaliyetlerini daha etkin hale getirecek ve bölgenin kalkınmasında sayısız katkılar sağlayacaktır. Ama yapılan çalışmalar bölgenin kalkınmasına katkıda bulunmuyorsa, etkin ve yerinde çalışmalar yapılmazsa da Ajansın kapanmasına kadar giden bir süreç içine girilebilir. Geçen dönemlerde bazı kurum ve kuruluşlar kendilerine hizmet yapılsın diye verilen ödenekleri yerinde ve zamanında kullanmamışlar. Hatta o ödeneği çalışanlarına pay etmişler. Bu kurum ve kuruluşların yaptıkları bu olumsuz durumlar tespit edildikten sonra gerekli düzenlemeler getirilmiştir. Hatta bir kaçı devredilmiş veya satılmış durumda. Bu yüzden ZEKA’nın çalışmaları sizlerin omuzlarında yükselecek.” (Kocatepe)