Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ZEMZEM Otel’in yüzde 80’i bitti

Gazeteniz Kocatepe’nin “Zemzem Otel’e
ZEMZEM Otel'in yüzde 80'i bitti

Gazeteniz Kocatepe’nin “Zemzem Otel’e ne oldu” başlığıyla duyurduğu haberden sonra, Zemzem Otel’in ortaklarından Taha Başar, Kocatepe’ye açıklama yaptı. Başar, “Zemzem Otelimiz’in yüzde 80’i bitmiş durumda. Biz doğrudan kredi çekme usülü ile değil, bitirdiğimiz işlerin faturalandırılması ile Kalkınma Bankası’ndan kredi alıyoruz. Bize otelin bitirilmesi için verilen süreye mevsim şartlarının ağır geçmesi dolayısıyla uyamadık. Bu da kredinin durmasına neden oldu” dedi.
TORBA YASA’DAN YARARLANACAĞIZ
Başar, açıklamasına şöyle devam etti:
“Biz Zemzem Otel’e başlarken devlete 14 bin 800 metrekarelik bir proje sunmuştuk. Ancak projemizi genişlettik. 30 bin metrekarelik bir proje haline getirdik. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görüşülen ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın onayından sonra yürürlüğe girecek olan Torba Yasa’daki turizmle ilgili kısımdan yararlanacağız ve süre uzatımı alacağız.”
800 YATAKLI OTELDE 250 KİŞİ ÇALIŞACAK
Otelin bittiğinde Afyonkarahisar’ın gözde otelleri arasında yerini alacağını kaydeden Taha Başar, “271 odalı, 800 yataklı bir otel tasarlıyoruz. 250 kişi bu otelde çalışacak. Ekmeğimizi, etimizi ve birçok hizmetimizi Afyonkarahisar’dan tedarik edeceğiz. Buradan Afyonkarahisarlı yatırımcıya da çağrı yapmak istiyorum. Birikimini değerlendirmek isteyen yatırımcı, işadamı, esnaf varsa bizimle irtibata geçebilir. Banka kredisi yerine güçlerimizi birleştirerek Zemzem Otel’i Afyonkarahisar’a kazandırabiliriz. Birlikten kuvvet doğar” şeklinde konuştu. >> Murat ARISOY’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti