Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zengin olma formülleri bu kitapta

Gün FM’de yayınlanan Gündem
Zengin olma formülleri bu kitapta

Gün FM’de yayınlanan Gündem programına Gazeteci Murat Arısoy konuk olarak katıldı. Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir’in sorularını yanıtlayan Arısoy, yeni kitabı Dar Gelire Dair Hezeyanlar’ı anlattı.
Kitabın Sinada Yayınevi tarafından basıldığını söyleyen Gazeteci Murat Arısoy, “Hayata ve ekonomiye dair düşüncelerimi bu kitapta topladım diyebilirim. Hepimizin zihnini zaman zaman bir şeyler yapsak da köşeyi dönsek düşüncesi meşgul eder. Kitabımda bu düşüncelerime de yer verdim” şeklinde konuştu.
YOL GÖSTEREN PROJELER
Kitapta kendi yaşadıklarının yanı sıra arkadaşlarının da yaşadıklarının bulunduğunu belirten Arısoy, “Çevremdeki insanların bana söylediği sözlere de kitabımda yer verdim. İnsanların hayatlarından çıkardıkları dersler genel kültürlerini oluşturur. Bu nedenle etrafımdaki insanların yaşadıkları da bana ışık tuttu. İnsanlar bir sohbet esnasında konuşurken nasıl zengin olacaklarını dillendirirler ya bende bu kitapta nasıl zengin olunacağı ile ilgili bazı projeler oluşturdum. Bu projeleri ben yapamasam bile birilerine yol göstermiş olurum diye düşündüm” diye değerlendirmede bulundu.
Kitabını eşi Elif Arısoy’a ithaf eden Arısoy’un Dar Gelire Dair isimli son kitabında Kelimelere Tirat, Asgari Ücret ve Bereket, Yeni Çocuk Şarkıları, Araba, Kart Borçlarını Belediye Ödesin, Asgari Ücretli Ne Yapamaz gibi bölümler bulunuyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti