Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zengin Olmak İçin Hangi Kitapları Okumalıyım?

Maddi sıkıntıların gün geçtikçe artması sonucu insanların kolay yoldan para kazanmak için başvurdukları yollar arasında Zengin olmak için hangi kitapları okumalıyım? Sorusu da yer aldı. Peki, Zengin olmak için hangi kitapları okumalıyım?

Maddi sıkıntıların gün geçtikçe

Son yıllarda teknolojinin gelişmesi ile para kazanmak için kolay ve farklı yollara başvurulurken Zengin olmak için hangi kitapları okumalıyım? Sorusu da merak konusu olmuştur. Detayları haberimizde…

ZENGİN OLMAK İÇİN HANGİ KİTAPLARI OKUMALIYIM?

1.BABİL’İN EN ZENGİN ADAMI – GEORGE S. CLASON

Finansal konular için ele alınan ‘’Babil’in En Zengin Adamı’’ adlı kitabı 1926 yılında yayımlanmıştır. Zengin bir halka sahip olan Babil eski uyarlıklarından dolayı da en zengin şehir olarak bilinmektedir.  Babil’ler paraya çok önem verip gün geçtikçe değerini çoğaltıp finansal yollara başvurduktan sonra tek amaçları geleceklerine yapacakları yatırımlar olmuştur.

Babil’in En Zengin Adamı kitabındaki temel amaç boş cüzdanları doldurmak, finansal yollara doğrudan başvurmak, ekonomide gerçekleşen planlamaların ve çalışmaların farkında olabilmektir. Babil’in En Zengin Adamı kitabını okuduğumuzda hayatınıza dokunan ve size yol göstermeyi teşvik eden sizin için bir yol sunacaktır.

  1. AKILLI YATIRIMCI – BENJAMİN GRAHAM

En çok satılanlar arasında Amazon’da yer alan Akıllı Yatırımcı kitabındakiler uygulanırsa yapabilecekleriniz:

Yatırımcı olarak hayata baktığınız bu kitap sizi riske atmayarak geniş bir bakış açısı yaratırken, stratejiler yaparak sizin doğru yatırımlar yapmanıza yardımcı olarak, birikimleriniz için de yaşanan enflasyonlara karşı da koruyacaktır. Alım ve satım da gerçekleşecek varlıkların değerini ve fiyatlarını bilmekte Alım ve satım yaptığınız varlıkların değerini kaybetmeden ve zarar etmeden satmak veya almak sizin için bir fırsat olacaktır

  1. BORSADA RASTGELE SEYİR – BURTON G. MALKİEL

Teknolojinin son yıllarda ilerlemesi ile bakış açılarını değiştiren bazı yatırım araçları kısa yoldan zarar etmeden para kazanmayı amaçlamaktadır. Bu parayı kazanmak hisse senetleri ve birçok para piyasasından oluşmaktadır. Borsada Rastgele Seyir kitabı sizin için yatırım aracı olup birçok avantajlar sunmaktadır.

  1. 4 SAATLİK HAFTA – AZ ÇALIŞ , ÇOK KAZAN VE İYİ YAŞA! – TİMOTHY FERRİSS

Bir çok insanın maddiyat yönünden ertelediği hayalleri olurken, tek hedef olarak sizi daha az çalışarak yüksek bir miktarda gelire yönelten bu kitap . 4 Saatlik Hafta – Az Çalış  Çok Kazan ve İyi Yaşa! Sizin zengin olabileceğinizi ortaya koyup patron ya da çalışan olmamanız gerektiğini işlerinizin küçük ve kaliteli olmasının sizin için daha fazla gelir getirebileceğini vurgulamaktadır.

  1. ÜZÜNTÜYÜ BIRAK YAŞAMAYA BAK – DALE CARNEGİE

Dale Carnegie’nin milyonlarca kitle tarafından okunan ‘’Üzüntüyü Bırak Yaşamaya Bak’’ adlı kitabı üzüntüden kurtulmanın yaşamaya faydası olacağını anlatmaktadır.

İş yeri ya da işinizle ilgili olan maddiyat sıkıntılarından kurtulabilmek için bu kitabı keşfetmelisiniz.