Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zerrin Akça Kimdir

Yeğenini kazayla ezen hala Zerrin Akça kimdir?

Yeğenini kazayla ezen hala

1 Ağustos 2020 tarihinde İzmir’de bir rezidansın otoparkında yaşanan olayda halası Zerrin Akca, birlikte yaşadığı öğrenilen 8 yaşındaki yeğeni Kutsal Hazar Eymen Kara feci şekilde hayatını kaybetti. Minik Eymen’in halasından kendisine köpek almasını istediği, bu yaşanan olayda üzerinde para bulunmayan Zerrin Akca, rezidanstaki evine para almaya geldi. Kutsal Hazar Eymen Kara, Zerrin Akca’nın kullandığı cipten indiği sırada, çocuğun eli kapıya sıkıştı. Yeğenini fark etmeyen hala Zerrin Akca, cip ile hareket edince küçük Eymen aracın altında kalarak can verdi.

zerrin akça kimdir

Zerrin Akça kimdir?
Bir dönemin İzmir Menderes ilçesinin AKP’li Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun kıydığı nikah ile Akça soyadını alan Zerrin Kara aslında İzmir siyasetinin yakından tanıdığı bir ismi olduğu ortaya çıktı. Dönemin AKP’li Menderes Belediye Başkanı olan Bülent Soylu’nun Sayıştay raporları da dikkat çekti.

Zerrin Kara ise 1 Kasım 2015’de yapılan milletvekili seçimlerinde AKP İzmir’den 11. sırada milletvekili adayı çıktı. AKP kulislerine göre eski Başbakan, şimdinin AKP Genel Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ekibinden.

Bunların yanında görüntülerde Eymen”i ezdiğini yaklaşık 20 metre sonra fark eden hala Zerrin Akca, panikle araçtan indiği, yanına geldiği yeğenini kucağına alarak asansöre taşıdığı yer aldı. Zerrin Akca, görüntülere göre yaklaşık 7 dakikayı panik halinde geçirdiği ve ağır yaralı yeğenini rezidansın lobisine çıkardığı da görüntülerde yer aldı.

zerrin akça kimdir

 

Zerrin Akca, yeğenini kucağına alarak lobide bir koltuğa otururken, çocuğun durumunu gören bir doktorun Eymen’i yere yatırıp kalp masajı yaparak kurtarmaya çalıştığı da görüldü. Kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Kutsal Hazar Eymen Kara’nın olaydan 3 ay önce annesinin vefat ettiği öğrenildi. Yeğenini ezerek ölümüne neden olan hala Zerrin Akca, hemşire olduğu öğrenilirken, emniyetteki ifadesi de ortaya çıktı.

Z.A. kaza sonra emniyette verdiği ifadede, yeğeninin köpek istediğini, bunun üzerine para olmadığı için evden para almaya geldiğini, otoparktaki kasisin üzerinden geçtikten sonra araçta yeğenin olmadığını fark ettiğini, arkasına baktığında ise minik çocuğun yerde yattığını gördüğü söylediğini öğrenildi. Kaza sonrası gözaltına alınan Z.A.”nın serbest bırakıldığı öğrenildi.