Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeybek: AK Parti olarak istikrarın devamından yanayız

Adalet ve Kalkınma Partisi
Zeybek: AK Parti olarak istikrarın devamından yanayız

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ATSO) ziyaret etti. AK Partili kalabalık bir heyetle gelen ve ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül tarafından karşılanan Zeybek, 24 Haziran 2018’de yapılacak erken genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nin hayırlar getirmesini diledi.
“VATANDAŞ HÂLİNDEN MEMNUN”
24 Haziran’daki seçimin bir dönüm noktası olacağını kaydeden Zeybek, “24 Haziran seçimleri, ülkemizin dönüm noktası. Partili partisiz herkes bu işin farkında. 2001 yılında kurulan partimiz, 2002 yılında iktidara geldi. 2002 yılından bugüne kadar 16 yıldır aralıksız iktidardayız. Hepimizin istediği, ülkede uyum ve istikrarın devam etmesi. Daha önceki dönemlerde önümüzü göremezdik. Her 6 ayda bir iktidar değişirdi. Şu dönemde önümüzü görebiliyoruz, yatırımcı önünü görebiliyor. Yatırımcı, istediği malzemeyi anında bulabiliyor, tedarik edebiliyor. 24 Haziran’da da AK Parti olarak istikrarın devamından yanayız. Bu kapsamda köy köy, belde belde, ilçe ilçe dolaşıyoruz. Vatandaş, genel olarak halinden memnun. Milletimizin istikrarın sürmesinden yana karar vereceğinden eminiz” dedi.
“CAMİAMIZDAN BİR KİŞİ ADAY OLDU”
ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül de Zeybek’e başarılar diledi. Gül, “Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Camiamızdan bir kişinin milletvekili adayı olması bizleri onurlandırdı. Bizler işadamları olarak daha fazla temsilde olmayı istiyoruz. Sizin aday olmanızdan mutlu olduk. İnşallah bu seçimlerde de başarılı olursunuz. 24 Haziran gerçekten ülkemiz için önemli bir dönüm noktası. İnşallah ülkemiz için hayırlı sonuçlar çıkar. İstikrar önemlidir. Türkiye kendi kendine yetebilecek bir ülke. Dünyanın her yerinde işadamlarımızla karşılaşıyoruz. İşadamlarının ufku ve önü açılırsa ülke için yapılamayacak şey yok. Biz de Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hüsnü Serteser ile Afyonkarahisar ve ülkemiz için iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.