Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeybek ekiplerin başında

Zeybek ekiplerin başında

Afyonkarahisar Belediyesi karla mücadelede teyakkuzda. Belediye ekipleri, yoğun kar yağışı ile birlikte tüm arterlerde çalışma başlattı. Dün gece itibari ile etkili olan kar yağışı ardından Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’te çalışmaları bizzat yerinde takip etti.

Tüm ekipler, kar ve buzlanma riskine karşı sürücüler ve yayaların ulaşımda sıkıntı yaşamaması için 7/24 mesai yapıyor. Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, gün boyu yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta hastane önleri olmak üzere üst ve alt geçitler ile yollarda, ara sokaklarda yoğun tuzlama ve yol açma çalışmaları gerçekleştiriyor. 300 personel 100’den fazla ekipman ve iş makinası ile ekipleri sürekli kent genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çalışma gerçekleştiriyor. Afyonkarahisar’da etkili olan kar yağışının ardından Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’te sürdürülen karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi.

ZEYBEK BAŞKAN ÇALIŞMALARI BİZZAT YERİNDE TAKİP ETTİ

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Yoğun kar yağışının etkili olduğu şehrimizde gece gündüz, hiçbir mağduriyetin yaşanmaması için tüm ekiplerimiz ile sahadayız. Karla mücadele çalışmaları kapsamında mahallelerde, ana arterlerde sokaklarda yol açma çalışması devam edecek, buzlanma riskine karşı da hem tuzlama hem de solüsyon yapılıyor. Herhangi bir olumsuzluk karşısında da teyakkuzdayız. Hiçbir vatandaşımız mağdur olmayacak şekilde çalışıyoruz. Ekiplerimize teşekkür ediyorum ve kolaylıklar diliyorum” dedi.