Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeybek: Millet Bahçesi projesi Türkiye’ye örnek olacak

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Cirit Kayalığı Millet Bahçesi projesinin Türkiye’de parmakla gösterilen muhteşem bir eser olacağını söyledi

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in seçim vaatlerinden olan Cirit Kayalığı Millet Bahçesi projesinde çalışmalar başlıyor.
Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Toplu Konut İdaresi tarafından ihalesi tamamlanarak yer teslimi yapılan 267 bin metrekare alanın, tamamlandığında şehrin kalbinde adeta bir cazibe merkezi olacağı kaydedildi.
“ALİ ÇETİNKAYA GAR’DAKİ
36 BİN METREKARELİK ALAN PROJEYE DAHİL OLDU”
Afyonkarahisar’da yaşanılabilir alanlar oluşturma adına Cirit Kayalığı Millet Bahçesi’nin Türkiye’de parmakla gösterilen muhteşem bir eser olacağını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, desteklerinden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a şükranlarını sundu.
Bu süreçte Devlet Demiryollarıyla da bir dizi görüşme yapıldığını aktaran Başkan Zeybek, Ali Çetinkaya Garı önündeki 36 bin metrekarelik yeşil alanı Cirit Kayalığı Millet Bahçesi projesine dahil ederek tahsisinin yapıldığına hatırlattı.
“HER YAŞ GRUBUNA HİTAP EDECEK”
Vatandaşlara ait tüm sosyal donatıların en ince detayına kadar düşünülüp, projelendirildiğini söyleyen Zeybek, “TOKİ’mizin ihale ettiği yüklenici firma tarafından çalışmalara başlanan 267 bin metrekarelik Millet Bahçemiz ciddi bir çekim merkezi olacak. Burası, her yaş grubuna hitap edecek, her kesimi rahatlıkla memnun edecek, bir yaşam merkezi olacak. Millet Bahçemiz, Millet Kıraathanesi, peyzaj alanları, tematik ve hoş kokulu bahçeleri, kamelyaları, dinlenme alanları, bisiklet ve yürüyüş yollarıyla, etkinlik ortamları, keyif mekânları ve kent mobilyalarıyla vatandaşlarımız için vazgeçilmez bir mekân olacak Cirit Kayalığı Millet Bahçesi’ni hizmete sunmanın şimdiden heyecanını yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı. >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi