Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeybek, muhtarları kabul etti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uygur ve beraberindeki muhtarları makamında kabul etti.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet

Muhtarların ziyaretinde; Afyonkarahisar Belediyesi Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Mustafa Demirhüyük’te hazır bulundu. Ziyaret sırasında çeşitli konularda karşılıklı fikir alışverişinde bulunulup, yapılan ve yapılacak iş birlikleri ele alındı.

 

Tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik eden Zeybek, şunları kaydetti: “Muhtarlık teşkilatı kadim teşkilatlardan biridir. Hep birlikte bu şehre hizmet ediyoruz. Muhtarlarımız vatandaşla Belediye ve kamu kurumları arasında köprü vazifesi görüyor. Vatandaşların şikâyet ve taleplerini yetkili mercilere ulaştırıyorsunuz. Biz sizden memnunuz. Allah daha nice yıllar sağlıcakla hizmet etmeyi nasip etsin.” Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uygur, muhtarlar adına Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e verdiği destekler için teşekkür etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile tamamlandı.