Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeybek nefes nefese

Zeybek nefes nefese

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Belediye önünde Binali Yıldırım’ı karşılamak için beklerken herşeyi bir kenara bırakıp şehit babasına kılavuzluk etti. Zeybek Son Başbakan’ı karşılamaya nefes nefese yetişebildi

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, dün Belediye binası önünde Son Başbakan Binali Yıldırım’ın gelişini beklerken, yaşlı bir şehit babası Belediye’nin merdivenlerine yöneldi. Başkan Zeybek’le selamlaşan şehit babası merdivenlerden çıkmakta zorlanınca Başkan Zeybek hemen koluna girerek şehit babasına yardımcı oldu. Belediye Başkanı Zeybek, şehit babasına Belediye’nin 3’üncü katındaki gideceği yere kadar eşlik ettiği sırada Binali Yıldırım ve ekibini taşıyan araç Belediye’nin önüne yanaştı. Karşılama töreninde hazır bulunan Belediye yöneticileri ve Meclis üyeleri şaşkın bakışlarla birbirlerine “Başkan nerede?” diye sordukları sırada Yıldırım aracından indi. Aracından inen Binali Yıldırım karşılama heyetinin karşısına geçtiği sırada Belediye Başkanı Zeybek de koşar adımlarla son anda karşılamaya yetişti.
Zeybek’in çevresindekilere “Vatandaşla ilgilenin” talimatı vermeden, kendiliğinden yaşlı vatandaşın koluna girip, gideceği yere kadar eşlik etmesi, bu işi kameralara poz vermeden gerçekleştirmesi ve Binali Yıldırım gibi partisinde ağırlığı olan bir ismi bekletmeyi göze alışı “samimiyeti”nin göstergesi olarak yorumlandı.