Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeybek: Semt poliklinikleri kuracağız – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Belediye Başkan
Zeybek: Semt poliklinikleri kuracağız

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek projelerini açıklamaya devam ediyor. Zeybek, Afyonkarahisar tarihine damga vuracak projelerini tek tek kamuoyuyla paylaşacağını belirterek, en önemli projelerinden birisinin enerji alanında olacağını söyledi.
“AFJET’İN KAPASİTESİ
İKİ KATINA ÇIKACAK”
Konutlara ve termal turizm tesislerine ucuz ve konforlu ısıtma sağlayan AFJET de yeni yatırım hamleleri yapacaklarını anlatan Zeybek, “Yeni kuyular, mevcut kuyularda renovasyon, yeni nesil kuyu içi teknolojik pompa sistemleri, turizm hattı ve şehir ısıtma isale hattı ve şehir içi dağıtım şebekesinde yeni teknolojik yatırım ve restorasyonlarla ısıtma kapasitesi yüzde 50 ila yüzde 100 oranında artırılacaktır.” dedi.
“Hedefimiz, konutlarda 5 bin ile 10 bin konut, turizm hattında ise yaklaşık 500 bin metre karedir” diyen Zeybek, “İlimizin Jeotermal kaynaklı ilk ve tek elektrik santrali olan AFJES elektrik üretim kapasitesini rezervuar yöntemini bozmadan arttırarak 2 katına çıkaracağız. Böylelikle gelirleri artan AFJET yeni yatırımlarla buluşacaktır. İlimizin doğu, batı ve kuzey bölgelerinde yeni alanlarında araştırma yapılacaktır. Jeotermal enerji şehrimiz için büyük bir nimettir yapacağımız çalışmalarla halkımızın büyük bir kısmını AFJET ile buluşturacağız.” şeklinde konuştu.
“SEMT
POLİKLİNİKLERİ YAPILACAK”
Önemli bir sağlık projesine daha imza atacaklarını kaydeden Zeybek, “Hastanelerimizde hizmeti semt poliklinikleri ile vatandaşımızın ayağına getiriyoruz. Yaşlılığı veya engeli nedeniyle hastaneye ulaşmakta zorlanan vatandaşlarımız artık semt polikliniklerinden hizmet alacak. Bu poliklinikler de 3 Uzman doktor bulunacak. Muayene, tahlil, pansuman, EKG ve enjeksiyon hizmeti sunulacak. Fiziki imkanları belediye tarafından sunulacak olan bu poliklinikler 3 ya da 4 bölgeye kurulacak bu poliklinikler hastaneye ulaşımın zor olduğu bölgeler olarak seçilecek. Böylelikle trafikte de ciddi bir rahatlama olacak.” ifadelerini kullandı.