Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeybek’ten proje temasları

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’le bir araya geldi

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek beraberinde Başkan Yardımcısı Murat Öner ile birlikte Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’i makımda ziyaret etti.
Eski Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü binasının talebi için Bakan Yardımcısı Metin’le görüş alışverişinde bulunan Zeybek, “Bakanlığımızın destekleriyle Afyon’umuz için el ele veriyoruz. Şehrimize bir eser daha nasıl kazandırabiliriz düşüncesiyle çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü Afyonkarahisar’ımızın potansiyelini biliyor ve ilimizin her derdiyle dertleniyoruz.” dedi.
Başkan Zeybek daha sonra Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda Kontrol Laboratuvarlar Genel Müdürü Harun Seçkin ve Daire Başkanı hemşehrimiz Erol Bulut’u da ziyaret etti.
Afyonkarahisar merkezinde bulunan Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü’nün eski atıl binasını şehre kazandırmayı hedeflediklerini kaydeden Zeybek, “Bu alanı altına 2 katlı otopark, üstüne sosyal donatıların olduğu muhteşem bir esere dönüştürmeyi planlıyoruz. Şehrimize eserler ve hizmetler kazandırmak İçin Bakanlık temaslarına devam ediyor, gayretimizi sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti