Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeynep İnanoğlu Kimin Kızıdır?

İnternette en çok araştırılanlar arasında yer alan Zeynep İnanoğlu kimin kızıdır? Sorusu yer aldı. Peki, Zeynep İnanoğlu kimin kızıdır?

İnternette en çok araştırılanlar

Eğitim hayatı boyunca başarı olan Zeynep İnanoğlu yapmış olduğu projeler ile giderek tanınmaya başlamıştır. Peki, Zeynep İnanoğlu kimdir? Zeynep İnanoğlu hangi projeleri yapmıştır?

ZEYNEP İNANOĞLU KİMDİR?

1977 yılında İstanbul’da doğan Zeynep İnanoğlu, lise eğitimini İstanbul’da Koç Lisesi’ni birincilikle bitirerek tamamlamış daha sonra üniversite eğitimi için  Harvard Üniversitesi’nden Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünden okuyarak mezun olmuştur. İnanoğlu, ABD’deki Microstrategy Inc. Firmasında çalışmış ve İngiltere’deki Cambridge Üniversitesi’nde yüksek lisans yapmıştır. Doktora olmak için eğitimine devam eden İnanoğlu, yapay zeka ve ses sentezi konuları ile üç patent alan isim olmuştur. İnanoğlu yapmış olduğu yapay zeka ve ses sentezi ile ilgili çalışmalar teknoloji üzerinde büyük önem taşımıştır. Aynı zamanda İngiltere’de bulunan Phonetic Arts firmasında mühendis olarak görevler almış yapmış olduğu yapay zeka konuşma projeleri ile de büyük başarılar elde etmiştir. Yaptığı başarılı çalışmalardan sonra giderek tanınmaya başlayan İnanoğlu eğitim hayatında ve ş kariyerinde oldukça başarılı bir isimdir.

ZEYNEP İNANOĞLU KİMİN KIZIDIR?

Zeynep İnanoğlu, Ünlü yapımcı Türker İnanoğlu’nun kızıdır. Türk sinemasında oldukça büyük öneme sahip olan Türker İnanoğlu’nun 87 yaşında öldüğünü Zeynep İnanoğlu, sosyal medya hesabından paylaşarak duyurmuştur.