Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeytinyağı, Park Afyon’da tanıtıldı – Kocatepe Gazetesi

Zeytinyağı, Park Afyon’da tanıtıldı – Kocatepe Gazetesi
Zeytinyağı, Park Afyon’da tanıtıldı

“Zeytinyağı’nın Pazar Payının Arttırılması” Projesi kapsamında 20 ilde gerçekleştirilecek olan tadım ve tanıtım faaliyetlerinin dördüncüsü, Park Afyon AVM’de gerçekleştirildi.
Afyonluların ilgi gösterdiği Zeytinyağı Tadım ve Tanıtım etkinliğinde; Uluslararası Zeytin Konseyi (International OliveCouncil / IOC ) tarafından akredite olan Aydın Ticaret Borsası Tadım Paneli Uzmanlarından, Hakan Gökalp ve Gözde Şahin Kapankaya görev aldı. Tadım uzmanları tarafından, tüketicilere ve Park Afyon’da yer alan Türkiye’de marka zinciri olan restaurantların çalışanların kaliteli ve kalitesiz zeytinyağını nasıl ayırt edebilecekleri, kaliteli zeytinyağında olması ve olmaması gereken özellikler hakkında bilgiler verildi.
TÜKETİCİLER BİLGİLENDİRİLİYOR
Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı “KOSGEB Başkanlığı tarafından desteklenen Zeytinyağı’nın Pazar Payının Arttırılması projemiz kapsamında Zeytinyağı Tadım ve Tanıtım etkinliğimizin dördüncüsünü Afyonluların yoğun katılımlarıyla gerçekleştirdik. İki gün süren etkinliğimizde, proje kapsamında hedeflenen 1000kişiye zeytinyağı tanıtımı ve tadımı yaptırılarak, tüketicilere zeytinyağında olması ve olmaması gereken özellikler hakkında bilgilendirdik” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)