Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ziraat Bankası’ndan “hayırlı olsun” ziyareti

Ziraat Bankası Bölge Müdürü
Ziraat Bankası’ndan “hayırlı olsun” ziyareti

Ziraat Bankası Bölge Müdürü Mahmut Şencan, Afyon Şube Müdürü Lütfi Ural, Kadınana Şube Müdürü Sibel Özcan, Kocatepe Şube Müdürü Özden Güven, Girişimci Şube Müdürü Murat Bilen, Ziraat Bankası Bölge Yöneticiliği Satış ve Performans Yöneticisi Alper Postalcı Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.
GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE
BULUNDULAR
Ziyarette konuşan Ziraat Bankası Bölge Müdürü Mahmut Şencan, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’in yeniden göreve seçilmesi dolayısıyla “Hayırlı olsun” dileklerini iletti. Şencan ve beraberindeki heyet, Nefes Kredisi ve Kredi Garanti Fonu işlemleri hakkında da Serteser ile görüş alışverişinde bulundu.
NEFES KREDİSİ ÇOK ÖNEMLİ
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Serteser, Nefes Kredisi’nin önemine dikkat çekerek KOBİ’leri Nefes Kredisi’nden yararlanmaya davet etti.
BASIN KURULUŞLARI,
KAMUOYUNU BİLGİLENDİRİYOR


Turkuvaz Medya Takvim, Fotomaç ve Dergi Grubu Bölge Koordinatörü Şeyda Yılmaz ve Sabah Gazetesi İl Temsilcisi Hakan Dilek, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı da Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.
Turkuvaz Medya Takvim, Fotomaç ve Dergi Grubu Bölge Koordinatörü Şeyda Yılmaz ve Sabah Gazetesi İl Temsilcisi Hakan Dilek, üç dönem üst üste Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Ziyarette “hayırlı olsun” dileklerini ileten Yılmaz ve Dilek, ATSO’nun bundan önce olduğu gibi bundan sonra da şehir ve ülke için çalışacağına inandıklarını belirtti.
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ise ziyaret dolayısıyla Turkuvaz Medya Takvim, Fotomaç ve Dergi Grubu Bölge Koordinatörü Şeyda Yılmaz ve Sabah Gazetesi İl Temsilcisi Hakan Dilek’e teşekkür etti. Serteser, basın yayın kuruluşlarının projelerin duyurulması ve bu doğrultuda kamuoyunun bilgilendirilmesi için önemli bir konumda olduğunu kaydetti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti