Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ziraat liderliği kaptırmadı – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde
Ziraat liderliği kaptırmadı

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı kendi sahasında ligin 8. haftasında Ziraat Bankası’nı konuk etti. Maçı 3-0 kazanan Ziraat Bankası yoluna 8’de 8 ile devam ederken Afyon Belediye ise 5. mağlubiyetini aldı.
Maça hızlı başlayan Ziraat Bankası, ilk setin sonuna kadar hiç geriye düşmedi. İlk setin başından sonuna kadar direnen Afyon Belediye 19 sayı üretti. Ziraat Bankası ilk seti 25-19 kazanmayı bildi. 1-0
İkinci sete de hızlı başlayan yine Ziraat Bankası oldu. Setin başından sonuna kadar üstün oynayan Ziraat Bankası’na Afyon Belediye bu kez 18 sayı ile cevap verdi. Ziraat Bankası bu seti de 25-18 kazandı.
Üçüncü set başladığında kazanmak için yüklenen Afyon Belediye teknik mola öncesinde ve sonrasında Ziraat Bankası’nı rahat bırakmadı. Son sayılara gelindiğinde arayı açan Ziraat Bankası olunca Afyon Belediye de geriledi. Ziraat Bankası bu seti de 25-19 kazandı. 3-0
Maçı kazanan Ziraat Bankası puanını 25.220 çıkarırken Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ise 9.300 puanla 8. sırada kaldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti