Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zor dönemden halkın iktidarıyla kurtulacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)
Zor dönemden halkın iktidarıyla kurtulacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki yoğun çalışmalarından kalan zamanını Afyonkarahisar’da halkın sorunlarını dinlemekle geçiriyor. Köksal, bu çerçevede Sultandağı’na bağlı Yeşilçiftlik Beldesi, Yakasenek Köyü’nün yanı sıra, CHP’li Ömer Oruç’un oğlu Koray Oruç’u ziyaret etti.
VATANDAŞIN BELİ BÜKÜLÜYOR
Yeşilçiftlik Beldesi ve Yakasenek Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Köksal, 2019 için şimdiden çalıştıklarını söyledi. Köksal, “Türkiye Cumhuriyeti, tarihinin en zor döneminden geçiyor. Başkanlık Sistemi dayatması, AKP’nin göz yumması ile yaygınlaşan terör olayları, aynı zamanda ekonomik kriz halkımızın belini büküyor. Ama bu zor süreçten ülkemizi kurtaracak bir parti var; Cumhuriyet Halk Partisi var. Bu süreçten halkın iktidarını kurarak çıkacağız” dedi.
SULTANDAĞI KİRAZI TANITILACAK
Sultandağı’nda üretilen kirazların tanıtılması gerektiğini söyleyen Köksal, “Sultandağı kiramızımı Türkiye’ye tanıtacağız. Kiraz üreticilerinin sorunlarını çözeceğiz. Kiraz üreticilerinin ülkemize daha çok katkı sağlaması için gerekli ekonomik tedbirlerin alınmasını sağlamak, bu konuları Meclis’te gündeme getirmek bizim görevimiz” diye konuştu.
CUMHURİYET’E SAHİP ÇIKACAĞIZ
Cumhuriyet Halk Partisi Konya-Selçuklu ilçe örgütünün düzenlediği etkinlikte de konuşan Köksal, “İstedikleri yasayı çıkaracaklarını zannediyorlar. Ülkeyi kendi işletmeleri zannediyorlar. Bu ülke hepimizin. Bu ülkenin rejimine de, sınırlarına da, tüm vatandaşlarına da sahip çıkacak, adaleti ve eşitliği sağlayacak parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Partimizin tüm öngörüleri doğrulanmıştır. Buradan söylüyorum: Cumhuriyet’e biz sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti