Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zorlu Enerji’den solunum cihazı

Zorlu Enerji’den solunum cihazı

Afyonkarahisar’da elektrik dağıtımını üstlenen Zorlu Enerji Osmangazi Elektrik Perakende Satış A.Ş. (OEPSAŞ) İl Müdürlüğü, hastanelerde kullanılmak üzere solunum cihazı hediye etti

Koronavirüs salgını mücadelesine destek kapsamında İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz’ı ziyaret eden Zorlu Enerji Osmangazi Elektrik Perakende Satış A.Ş. (OEPSAŞ) İl Müdiresi Yasemin Ercan, 8 adet solunum cihazını Sağlık Müdürü Korkmaz’a hediye etti.
Zorlu Enerji’nin bölge illeri arasında olan Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya, Uşak illerine bu solunum cihazlarını hediye ettiklerini söyleyen OEPSAŞ İl Müdiresi Ercan, “Bu vesileyle hem hasta vatandaşlarımıza hem de devletimize ufak da olsa bir destek vermek istedik. Tüm sağlık çalışanlarımıza, gösterdikleri yoğun emek sebebiyle de teşekkür ediyoruz.” dedi.
Sağlık Müdürü Korkmaz da bu nazik ziyaret ve hediye için teşekkür ederek bu zor günleri, gönül birliği ve böylesi güzel dayanışma örnekleri ile en hafif şekilde aşmayı temenni ettiklerini söyledi.