Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zübeyde Hanım MTAL, eğitim için 7 protokol imzaladı

Zübeyde Hanım MTAL, eğitim için 7 protokol imzaladı
Zübeyde Hanım MTAL, eğitim için 7 protokol imzaladı

Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Afyonkarahisar’da 7 farklı protokol imzalayarak eğitimin kalitesini yükseltme sürecini başlattı. Lise, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği, Afyon Jeotermal Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği, Koç Reklam, Bozok Nakış, Yasin Tekstil ile protokol imzaladı.
OKUL YÖNETİMİ SEFERBER OLDU
Protokol imza törenlerine Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İlknur Tutumlu, Müdür Yardımcıları H. Nihan Bayrakçeken ve Melahat Ulutürk ile protokol imzalanan kurum ve kuruluşların yöneticileri hazır bulundu.
ÖĞRENCİNİN BİLGİ VE BECERİSİ GELİŞİYOR
Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin imzaladığı 7 protokol kapsamında öğretmenlerin yeterliliklerinin geliştirilmesi, alan programlarının güncellenmesi, alan öğrencilerinin bilgi ve becerilerinin geliştirilerek yeterliliklerinin belgelendirilmesi, atölye ve laboratuvar öğretmenlerine ve öğrencilerine sektördeki teknolojik gelişmelerin aktarılması gibi katkılar sağlanıyor.