Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1. Amatör’de son hafta – Kocatepe Gazetesi

1. Amatör Lig A,
1. Amatör’de son hafta

1. Amatör Lig A, B ve C Grubu’nda mücadele eden 16 takımdan 6 takım bu hafta oynayacağı maçlar sonunda Play-Off Grubu’na terfi edecek. Play-Off Grubu’nda yer alacak 6 takımdan ise 2 takım Süper Amatör Lige terfi edecek.
A GRUBU’NDA GEBECELER TAMAM
A Grubu’nda mücadele eden 5 takımın lideri Gebeceler Belediyespor’un Play-Off Grubu’na terfi etmesi kesinleşti. A Grubu’ndan Play-Off Grubu’na terfi edecek olan diğer takım Sadıkbeyspor ve Demirçevrespor takımlarından biri olacak. Demirçevre son maçında Serban Belediyespor’u 6-2 mağlup ederek puanını 12’ye çıkardı ve maçlarını tamamlarken son haftayı bay geçecek. Sadıkbeyspor ise 10 puanla bu hafta son maçına çıkacak. Bu hafta Sadıkbey’in kazanması halinde Play-Off’a terfi edecek. Sadıkbey’in beraberlik ya da mağlubiyet alması halinde ise Demirçevre Play-Off’a terfi edecek.
B GRUBU’NDA ÇEKİŞME
SON HAFTAYA KALDI
1. Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden 6 takımın yer alıyor. Oynanan 9 maç sonunda Çobanlar Belediyespor, Döğer Belediyespor ve Karşıyakaspor 17 puanla liderlik yarışı veriyor. İlginç olan kısım ise Çobanlar Belediyespor bu hafta Karşıyakaspor’a konuk olacak. Bu maçtan galip gelen takım Play-Off’a katılacak. Grubun diğer maçında ise Döğer Belediyespor, Akören Belediyespor’a konuk olacak. Döğer’in galibiyet alması halinde Play-Off’a katılmaya hak kazanacak.
C GRUBU’NDAKİ TAKIMLAR HAZIR
C Grubu’nda mücadele eden 5 takımdan Evcilerspor ve Dazkırı Belediyespor Play-Off Grubu’na terfi etmeye hak kazandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti