Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1 Kasım’da Cumhuriyet kazanacak – Kocatepe Gazetesi

1 Kasım’da Cumhuriyet kazanacak – Kocatepe Gazetesi
1 Kasım'da Cumhuriyet kazanacak

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Birinci Sıra Milletvekili Adayı Burcu Köksal, 1 Kasım seçimlerinin Cumhuriyet rejimi için çok önemli olduğunu söyledi. Köksal, “Hepimizin çabasıyla 1 Kasım’da Cumhuriyet kazanacak” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Birinci Sıra Milletvekili Adayı Burcu Köksal, seçim çalışmalarını Afyonkarahisar Merkez ve Çapalı Köyü’nde sürdürdü. Kent merkezindeki seçim çalışmalarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Köksal, Cumhuriyet Halk Partisi’nin projelerini anlatarak, CHP’nin 1 Kasım’da iktidara geleceğini söyledi.
Daha sonra Çapalı Köyü’nü ziyaret eden Köksal, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye Cumhuriyeti için çok önemli olduğunu belirtti. Köksal, “Cumhuriyet’le birlikte medeni dünyanın bir parçası olmak için çok büyük mesafe kaydettik. Bundan geri dönüşe izin vermeyeceğiz ve bu noktada bütün yurttaşlarımızın kader birliği esastır, zorunludur ve Cumhuriyete karşı bir yurttaşlık görevidir” dedi.
“KURUMLAR ÇÖKERTİLDİ, KAZANIMLAR AŞINDI”
13 yıllık AKP iktidarında Cumhuriyet’in kurumlarının çökertildiğini belirten Köksal, “Cumhuriyet’in bütün kurumları çökertilmiş, bütün kazanımları ve değerli aşındırılmış, yolsuzluk ve yoksulluk düzeni kurulmuş, komşularımızla savaş noktasına gelinmiş, terör örgütlerinin cirit attığı bir ortam oluşturulmuş, medeni dünyadan koparılma noktasına gelinmiş, sadece tek bir kişi ve ailesinin geleceği ülkenin ve ulusun geleceğinin önüne konulmuş, insanlarımızın kimliği, inancı, etnik yapısı, yaşam tarzı siyasete malzeme edilmiş, bizi bir ulus olarak bir arada tutan Cumhuriyet’in yurttaşlık felsefesi ortadan kaldırılmaya çalışılmış vaziyettedir. Bu nedenle yapılacak olan seçim artık Cumhuriyet’in seçimidir” ifadelerini kullandı.
“CUMHURİYET YAŞAM BİÇİMİDİR”
Cumhuriyet’in bir yaşam biçimi olduğunu hatırlatan Köksal, şöyle konuştu:
“Cumhuriyet sadece bir rejim değildir. Cumhuriyet bir yaşam biçimidir. Cumhuriyet, kadın erkek eşitliğidir, Cumhuriyet herkesin özgür bir biçimde oy kullanabilmesidir. Cumhuriyet herkesin fikrini özgürce söylemesidir. Herkesin istediğini okuyup, yazması ve konuşmasıdır. Şimdi Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin geleceği için sandığa gidiyoruz. Attığımız her oy; Cumhuriyetimizin, demokrasimizin geleceğini, birlikte eşit ve özgür bir biçimde bir arada yaşamamızı, ‘Yurtta ve Dünyada Barışı’ sağlamamızı, bu yolsuzluk düzenine son vermemizi, hiç kimsenin yatağa aç girmemesini, kimsenin geleceğinden endişe duymamasını sağlayacaktır. İnanıyorum ki, mutlaka, hepimizin çabasıyla Cumhuriyet kazanacak.” (Kocatepe Haber Merkezi)