Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1 milyon 271 bin liralık esnaf dolandırıcılığından gözaltındaki 9 kişi adliyede

Afyonkarahisar’da, internet arama motorunda

Afyonkarahisar’da, internet arama motorunda üst sırada yer alma vaadiyle ülke genelinde 5 bin 321 esnafı 1 milyon 271 bin lira dolandırdığı iddiasıyla yakalanan 9 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelinin yakını ise fenalık geçirdi.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘nitelikli dolandırıcılık’ soruşturması kapsamında kentte ‘çağrı merkezi’ adıyla faaliyet gösteren iş yerini takibe aldı. Ekipler, çağrı merkezinden telefonla aradıkları esnaftan internet arama motorunda üst sırada yer alma vaadiyle para talep eden şüphelileri tespit etti. Ülke genelinde 5 bin 321 esnafın toplam 1 milyon 271 bin lirasının dolandırıldığını belirleyen ekipler, kentte 10 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Şüphelilerin ev ve iş yerlerine yapılan baskınlarda; Ş.A., T.A., G.C., G.A., E.G., M.O., G.Y., K.A. ve A.Y. yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin 3 banka ile 3 ödeme kuruluşu hesabındaki paraya da el koyuldu.
Emniyet merkezindeki işlemleri tamamlanan 9 şüpheli adliyeye sevk edildi. Polis ekipleri ise adliye girişinde geniş güvenlik önlemi aldı. Şüphelilerin adliyeye getirildiği sırada bir şüpheli yakını ise fenalık geçirdi. Baygınlık geçiren kişinin yakınları ise sakinleştirmekte zorluk yaşadı. >> Burak AYDIN’ın Haberi

 

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti